به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس، مریم مجتهدزاده، رئیس این سازمان اظهار کرد: به دلیل نگرش ارزشمندی که بانوان این خطه نسبت به دفاع مقدس داشتند، شاهد آمار بالایی از اعزام رزمندگان از بندرعباس به مناطق مرزی بودیم.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس به شهیده «فاطمه نیک» از بانوان بندرعباس که سه فرزندش در راه دفاع از آرمانهای انقلاب و دفاع مقدس شهید شدند، اشاره و تصریح کرد: امثال این بانو باید به عنوان الگو و اسوه به دختران جامعه معرفی شوند.
مجتهدزاده با بیان اینکه سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس به منظور ثبت و ضبط خاطرات دوران دفاع مقدس در جهت اشاعه روحیه ایثار و مقاومت در جامعه تشکیل شده است، عنوان کرد: سازمان در نظر دارد با تعاملات بهینه با ارگانها و سازمانهای مختلف این مهم را تحقق بخشد.
وی با اشاره به رشادتهای زنان و مادران شهدا در دوران دفاع مقدس بیان کرد: این زنان بودند که موجبات تشویق و ترغیب رزمندگان را فراهم کردند و ثابت کردند که هیچ وقت در حاشیه نیستند و همواره در متن و بطن جامعه قرار دارند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس اظهار کرد: اهمیت جایگاه زن انقلابی و زنان رزمندگان ما به اندازهای ارزشمند است که امام راحل زنان ما را با زنان صدر اسلام مقایسه کرده و فرمودند «ملتی که زنان آن در صف مقدم جبهههای دفاع مقدس باشند، پیروز است.»
مجتهدزاده با اشاره به اینکه زنان ما در آن دوران در کنار نقش پشتیبانی، اعزام و امداد رزمندگان، صیانت از فضای خانواده در نبود همسر را با رویکرد خداگرایی نیز عهدهدار بودند، بیان کرد: همین وجود ارزشها در خانواده باعث میشد تا رزمندگان ما از امنیت خانواده مطمئن بوده و با خیال آسوده به دفاع از کشور بپردازند.
وی ادامه داد: در هشت سال دفاع مقدس ما به ظاهر با رژیم بعث عراق جنگیدیم؛ در حالی که در یک ائتلاف نانوشته با همه جهان جنگیدیم و این از حضور میگهای شوروی و میراژهای فرانسوی، بمبهای ساخته شده انگلیس و اروپایی و رسانههای خبرپراکنی آمریکایی کاملا آشکار بود.
مجتهدزاده پرداختن به موضوع دفاع مقدس بدون در نظر گرفتن ارزشها و نداشتن تحلیل ریشهای نسبت به این گنجینه ارزشمند را از آفات آن برشمرد و تصریح کرد: به منظور صیانت ارزشهای دفاع مقدس از تحریف و فراموشی لازم است که دستگاهها و نهادهای اجرایی دغدغه نهادینه کردن المانهای ایثار و شهادت در جامعه را فصلالخطاب خود قرار دهند و به همین منظور سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس در نظر دارد با تعاملات بهینه با ارگانها و سازمانهای مختلف این مهم را تحقق بخشد.
رئیس کمیته زنان شورای هماهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه بسیاری از شهدای ما در دوران هشت سال دفاع مقدس از نخبگان دانشگاهها و برخی از بورسیههای دانشگاههای خارجی بودند، شهدای نخبه و رتبه اولیهای ما در این دوران با ایمان راسخ و باانگیزه قیام برای خدا و اینکه دفاع یک تکلیف شرعی است، از ادامه تحصیل و دانشگاه و خانواده خود گذشتند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس با اشاره به بحث هستهای و عوامفریبی سیاستمداران آمریکایی در مذاکرات هستهای و خوشبینی عدهای در کشور گفت: هشت سال دفاع مقدس ماست که تاریخ مبدأ و هویت ما را میسازد و امروز سیاستمداران آمریکاییها پای میز مذاکرات، صرفاً به دنبال زیادهخواهی هستند و شعارهای عوامفریبی میدهند؛ در حالی که پیشرفتهای نظامی، خودکفایی و استقلال سیاسی و اقتصادی امروز نظام را مرهون همان هشت سال دفاع مقدس هستیم و این دفاع مقدس بود که به این پیشرفتها سرعت بخشید.
مجتهدزاده با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس میتواند دستمایه بسیاری از رمانها و فعالیتهای هنری باشد، یادآور شد: ارائه برنامههای فرهنگی با سبک زندگی اسلامی شهدا به عنوان الگو، تولید خاطراتی با محوریت ایمانآفرینی و انسجامافزایی در بین جوانان و رویکرد هویت ایرانی ـ اسلامی، ایثار و مقاومت از دیگر برنامههای این سازمان است. در همه استانها رابط زنان و دفاع مقدس وجود دارد و در راستای اهداف کلان این سازمان نیز شورای زنان ایثارگر در استانها و دستگاهها در حال شکلگیری است.