کد خبر: 2615173
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۹
ولیان عنوان کرد:

قرآن در اولویت برنامه‌های رادیوکتاب است/ توجه به ترجمه‌ و تفسیر و پژوهش‌های قرآنی

گروه ادب: مدیر رادیو کتاب گفت: قرآن به عنوان مهمترین کتاب مسلمانان در اولویت برنامه‌های رادیوکتاب قرار دارد و در این راستا به ترجمه‌ها و تفاسیر و پژوهش‌های قرآنی توجه ویژه‌ای می‌شود.

حمیدرضا ولیان، مدیر رادیوکتاب، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره برنامه‌های قرآنی این رادیو گفت: شبکه رادیویی کتاب براساس کتب مرجع دین برنامه‌های خود را تولید می‌کند و تاکنون نیز این گونه بوده است. متن قرآن کریم به عنوان اولین و مهمترین کتاب در رادیوکتاب قلمداد می‌شود و به عنوان مبدأ و مقصد فعالیت‌های خود برنامه‌هایی را در رابطه با قرآن کریم در دستور کار دارد.

وی افزود: ما تاکنون در ایام خاص و موضوعاتی که منطبق با موضوعات قرآنی است، برنامه‌هایی داشتیم، همچنین برنامه‌هایی را به ترجمه‌های قرآن و کتاب‌‌های تفسیری و یا برنامه «مصحف رمضان» که در ماه مبارک رمضان اجرا شد، اختصاص دادیم.

ولیان در ادامه گفت: در حال حاضر برنامه‌ای با عنوان «خدا می‌گوید» پخش می‌شود که به خوانش متن قرآن کریم اختصاص دارد. این برنامه با صدای استاد عباس سلیمی اجرا می‌شود و علی‌رغم اینکه در ساعت 24 پخش می‌شود اما مخاطبان خوبی دارد و برخی از مخاطبان درخواست تکرار این برنامه را دارند.

وی ادامه داد: در این برنامه هر شب یک حزب از قرآن خوانده می‌شود و توانسته با مخاطبان ارتباط خوبی برقرار کند.

مدیر رادیوکتاب در ادامه در رابطه با ترجمه‌های قرآن گفت: درباره سبک و سیاق ترجمه‌های قرآن برنامه‌هایی داشتیم و همچنین به برنامه‌هایی که به کتابشناسی علوم قرآنی می‌پردازد، توجه خاصی شده است و از این پس نیز توجه بیشتری به کتاب‌های علوم قرآنی و ترجمه‌های قرآن خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره معیارهای انتخاب کتاب و معرفی آنها در این شبکه رادیویی بیان کرد: در راستای معرفی کتاب شورای ممیزی راه‌اندازی شده است و این شورا وظیفه مهم انتخاب کتاب مناسب و ارزشمند را برعهده دارد؛ چرا که ممکن است در هر زمینه کتاب‌هایی زردی وجود داشته باشد که سبب انحرافات شوند؛ از این رو به سراغ کتاب‌های مفید برای مخاطبان می‌رویم و یا این انتخاب از سوی مجامع تخصصی و صنفی مانند مجمع ناشران انقلاب اسلامی انجام می‌شود.

ولیان در ادامه در رابطه با نقش رادیوکتاب در ترویج کتاب و کتابخوانی گفت: رادیوکتاب به عنوان یک رسانه سعی دارد ارتباط سه حوزه تولید، توزیع و مطالعه و کتابخوانی را تقویت کند و خلأهایی را که در میان این حوزه‌ها وجود دارد، پر کند که در این صورت شاهد افزایش میزان مطالعه در کشور خواهیم بود و از سوی دیگر تقویت رابطه دوستی میان کتاب و مخاطب می‌تواند در این زمینه مؤثرتر باشد.

گفتنی است، برنامه‌های شبکه رادیویی کتاب روی موج اف ام ردیف 95.5 مگاهرتز و برروی گیرنده‌های دیجیتال درسراسر کشور برای مخاطبان پخش می‌شود.

captcha