کد خبر: 2615299
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۶

جنبش دانشجویی در ایران با عدالت‌طلبی و استقلال‌خواهی پیوند ناگسستنی دارد

گروه سیاسی: امام جمعه موقت ریگان گفت: جنبش دانشجویی در ایران با مفاهیم بزرگ و ارزشمندی همچون استکبارستیزی، عدالت‌طلبی و استقلال‌خواهی پیوند خورده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام جعفر ریگانی، امام جمعه موقت ریگان روز گذشته، 14 آذر در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان گفت: مدتی است که به فضل الهی انقلاب‌هایی در گوشه و کنار دنیا علیه استکبار به راه افتاده است.
وی افزود: صدور شاخ و برگ‌های سنگین انقلاب اسلامی که 35 سال است توسط امام راحل و مردم انقلاب اسلامی به وجود آمده بر تمام دنیا سایه انداخته است.
حجت‌الاسلام ریگانی گفت: دشمنان بدانند که مردم ‌مقابل یاوه‌گویی‌های آنها ایستاده‌اند و هر روز بر شاخه‌های درخت تنومند انقلاب افزوده می‌شود.
امام جمعه موقت ریگان به 16 آذرماه روز دانشجو اشاره کرد و افزود: جنبش دانشجویی در ایران با مفاهیم بزرگ و ارزشمندی همچون استکبارستیزی، عدالت‌طلبی و استقلال‌خواهی پیوند خورده است.
حجت‌الاسلام ریگانی با باین اینکه شعارهای استکبارستیزی هر روز نسبت به گذشته کوبنده‌تر و محکم‌تر می‌شوند، اظهار کرد: امروز جنایتکاران با قدرت پوشالی خود درصدد هستند که قدرت خود را به رخ دانشجویان بکشانند، اما دانشجویان با مشت‌های گره کرده و با استفاده از فکر و ذهن خود مشت محکمی بر دهان آنها می‌زنند.
امام جمعه موقت ریگان به 20 آذرماه سالروز شهادت سومین شهید محراب اشاره کرد و ادامه داد: دشمنان بعد از آن سیلی محکمی که از نظام خوردند درصدد حذف نخبگان برآمدند، اما قطره هر خون شهدا و نخبگان آبی بود که این نهال تازه غرس شده جمهوری اسلامی را آبیاری کرد و هر روز بر شکوه و عظمت آن افزوده می‌شود.
حجت‌الاسلام ریگانی اظهار کرد: خشکسالی‌های چند سال اخیر در این شهرستان مشکلاتی را به‌وجود آورده است که امیدواریم با نزول باران برطرف شود.

captcha