به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، محمدحسین حسینی، رئیس آکادمی فرهنگی «قائد اعظم» پاکستان و نویسنده در روزنامههای این کشور در بخش اول مقاله خود با عنوان «نقش و جایگاه رسانه در مبارزه با خشونت و افراطگرایی» که در اختیار ایکنا قرار گرفت، به تحلیل اسلامهراسی در رسانههای غرب و تلاش این رسانهها برای نشر آن در بین افکار عمومی جهان پرداخت و اکنون بخش دوم و آخر این مقاله را که بیانگر اهداف این رسانهها از اسلامستیزی و چگونگی مقابله با این پدیده است، با هم میخوانیم:
رسانههای غربی در جریان حملات مکرر اسرائیل به فلسطین چنان وا نمود میکردند که گویا ملت مظلوم فلسطین به اسرائیل حمله کرده و این رژیم غاصب برای دفاع از خود در پناهگاهها قرار گرفته و به ناچار به فلسطین موشک میزند.
از سوی دیگر آمریکا و سازمانهای بینالمللی نیز با فشار لابی صهیونیستها از اسرائیل دفاع کرده و گروههای مقاومت را تروریست و عامل کشتار مردم معرفی میکنند و با کمک رسانهها این هدف را پیش میبرند.
آمریکا برای تسلط بر کشورهای اسلامی و به یغمابردن ثروت و داراییهای این کشورها جنگ با تروریستها را بهانه قرار داده و کشورهای اسلامی را یکی پس از دیگری مورد تهاجم قرار میدھد و قبل از تهاجم با جنگ روانی رسانهای چنان تبلیغات میکند که مردم جهان راهی جز حمله به کشور های اسلامی را ممکن ندانند.
مخالفت اسلام با خردگرایی؛ سیاست مصوب رسانههای غربی
سیاستهای این رسانهها این گونه نوشته میشود که اسلام با عقلانیت و خردگرایی شدیدا مخالف است و تعداد عمده مسلمانها هدف زندگی خود را فقط در جهاد با غرب میدانند.
در هر گوشه جهان حادثه تروریستی رخ بدهد بلافاصله به اسلام، قرآن و مسلمانان نسبت داده شده و روی عکس انفجار، عکس قرآن و مسجد نشان داده میشود.
فیلمهایی با موضوع اسلام، عرب و جهاد ساخته میشود که در آن روی چند تروریست حتما اسم محمد، مهدی و دیگر اسامی اسلامی گذاشته میشود و در چشمهای این تروریستها! هوس کشتن یک فرد آمریکایی یا غربی به وضوح مشاهده میشود.
فرارکردن تروریستهای مسلمان به مسجد، یاد گرفتن درس جهاد در مدارس و حوزه و پوشیدن لباسهای اسلامی و حجاب توسط زنان مسلمان در فضای این نوع فیلمها دیده میشود و این چیزی را نشان نمیدهد غیر از اسلامهراسی.
معرفی اسلام به عنوان خطری برای غرب با حمایت لابی صهیونیستی
تلاش رسانهها و نویسندگان روزنامهها و مجلات برای جلوهدادن اسلام بهعنوان خطر بزرگ برای غرب به ویژه آمریکا با حمایت و فشار لابیهای صهیونیست صورت میگیرد و آنها بر این باورند که هر قدر چهره خشنی از اسلام به جهانیان ارائه شود، به نفع رژیم غاصب اسرائیل خواهد بود و این رژیم میتواند با خیالی راحتتر کشتار فلسطینیها را ادامه دهد.
امروز ارائه چهره اسلام در شکل القاعده و داعش در راستای همین هدف صورت میگیرد، زمانی که چند ماه پیش برای اولینبار تصاویری از ذبحکردن افراد مختلف به ویژه چند اروپایی توسط داعش پخش شد، مردم در آمریکا و غرب با دیدن این صحنهها تحت تأثیر قرار میگیرند، زنان بیهوش میشوند و حال مردان و جوانان به هم میخورد، آیا این را به جز اسلامهراسی میتوان نامی دیگر گذاشت؟
اهداف رسانهها از اسلامستیزی
مسلم است که پشت این بازیهای رسانهای و اسلامهراسی اهداف مختلفی نهفته است که غرب و آمریکا آن را دنبال میکنند، در ذیل نگاهی به این اهداف خواهیم داشت:
ـ آمریکا و غرب با این بازی راه گسترش اسلام در اروپا را تا حدی کند کرده است در حالیکه قبل از ظهور داعش، اسلام با سرعت در آمریکا، انگلیس و دیگر کشورهای اروپایی در حال گسترش بود، امروز با نمایش چهره زشت داعشیان بهعنوان نمایندگان اسلام در رسانهها و تکرار شبانهروزی واژه «دولت اسلامی» برای این گروههای تکفیری، چهره حقیقی اسلام پشت این قتل و کشتارها پنهان شده و دیگر کمتر کسی دنبال تحقیق درباره اسلام میرود.
ـ با پدیده داعش و ایجاد درگیری در کشورهای اسلامی، این کشورها مشغول جنگ داخلی شدهاند و خیال اسرائیل راحت شده و ظهور این گروه تکفیری فرصت آرامی را برای اسرائیل و تجاوزهایش فراهم کرده؛ این در حالی است که اسرائیل بعد از جنگهای لبنان و غزه خود را در آستانه سقوط میدید.
بهبود بحران اقتصادی آمریکا با فروش سلاح به داعش
ـ با تشکیل گروه تروریستی و تکفیری داعش کارخانههای تسلیحاتی «کالیفورنیا» دوباره فعال شدند، این کارخانهها هم به این گروه تکفیری سلاح میفروشند و هم به کشورهای درگیر این پدیده و با این کار مشکل بحران اقتصادی آمریکا رو به بهبود قرار گرفته است.
ـ در پی فعالیت داعش بیداری اسلامی، اتحاد اسلامی و تلاش کشورهای اسلامی برای احیای اسلام ناب محمدی به شدت آسیب دیده است و از سوی دیگر دشمنان اسلام با فتنه این گروه تکفیری تازه نفس شده و جان تازهای گرفتهاند.
ـ امروز رسانههای غرب برای اسلامهراسی و مخدوشکردن اسلام سیاسی و اسلام انقلابی بهترین فرصت تاریخ را به دست آورده و سخنان اکثریت برنامههای سیاسی اجتماعی غرب و آمریکا با موضوع داعش، اسلامهراسی را ترویج میکند.
ـ اهانت به قرآن و پیامبر اسلام(ص) در سالهای گذشته در رسانههای کشورهای غربی نتیجه معکوس میداد و غربیها با محکومکردن این اهانتها به اسلام گرایش پیدا کرده بودند، اما امروز تشرف به این دین مبین کمرنگتر شده است؛ چرا که این رسانههای متعصب فرصت خوبی پیدا کردهاند تا با انعکاس اقدامات ضد اسلامی داعش، اهانتهای خود را به بهترین شکل به نمایش بگذارند و اسلامستیزی را رواج دهند و از رشد اسلام ناب محمدی جلوگیری کنند.
ـ با ایجاد این فتنه، کشورهای حامی اسلام همچون ایران و نهضتهای اسلامی که مانع راه ابرقدرتها بودهاند، این روزها خطر این فتنه را در مرزهای خود و حتی داخل کشور نیز حس میکنند، از سوی دیگر تغییرات شبانهروزی کشورهای عراق و سوریه قابل پیشبینی نیست و تجزیه و فتنه، کشورهای حامی اسلام و مقاومت را در معرض خطر قرار داده است.
فضاسازی برای ترویج سکولاریسم
ـ آمریکا و کشورهای حامی آن با ایجاد فتنه داعش و رسانهای کردن جنایات این گروه تکفیری در شبکههایی همچون بی بی سی، سی ان ان و فاکس نیوز و روزنامههای نیویورک تایمز بهترین فرصت را برای ترویج سکولاریسم به دست آورده و چشمانداز خوبی برای آینده این مکتب در جهان فراهم کردهاند.
ـ رسانههای غربی با ربط دادن داعش به اسلام و تمامی گروههای اسلامی مانند حماس، حزبالله و مقاومت فلسطین راه را برای جنایات اسرائیل و کشتن زنان و کودک توسط این رژیم غاصب را باز کرده و چنان وانمود میکنند که حماس، حزبالله وگروههای مقاومت در فلسطین و لبنان تفاوت خاصی با داعش و القاعده ندارند.
مخدوشکردن چهره اسلام با نام خود اسلام
ـ مخدوشکردن اسلام با اسم خود اسلام، ایجاد فرقهگرایی در سراسر جهان و به جان هم انداختن کشورهای اسلامی از دیگر اهداف این فتنه است.
راهکارهای مبارزه با اسلامستیزی رسانهها
برای نشر اسلام حقیقی چهره بزرگان و اسلامشناسان حقیقی را باید تفکیک کرد، نباید در کنار چهره تروریستهای ساخته دست غربیها مانند اسامه بن لادن و البغدادی، چهرههای امام خمینی(ره)، سیدحسن نصرالله و خالد مشعل بهعنوان نمایندگان اسلام در یک ردیف قرار داده شود.
کشورهای اسلامی باید برای تأسیس رسانههای فعال تلاش کرده و به زبانهای زنده دنیا همچون انگلیسی، عربی، آلمانی و فرانسوی خبر و برنامههای سیاسی پخش کرده و چهره درستی از اسلام ارائه دهند.
مسلم است که گفتوگوها درباره اسلام با کسانی که از این دین مبین چیزی نمیدانند، فقط میتواند چهره اسلام را مخدوش کند، بنابراین برای این کار باید از اسلامشناسان واقعی نظر خواست و آنان را به گفتوگو دعوت کرد.
بنابراین کشورهای اسلامی و اندیشمندان مسلمان باید با همکاری سازمانهای اسلامی و نهادهای فرهنگی در بخش خبر و برنامههای گفتوگوی سیاسی خلأ را پرکنند و نگذارند فقط آنهایی که قصد مخدوشکردن چهره اسلام را دارند، فعالیت کنند.