کد خبر: 2617021
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۰
مجتهدزاده:

نشر دفاع مقدس تنها راه مبارزه با جنگ نرم است

گروه جهاد و حماسه: رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس در نشست هم‌اندیشی دستگاه‌های اجرایی با اشاره به اینکه دفاع مقدس مختص یک مقطع نیست و هم اکنون نیز ادامه دارد، عنوان کرد: نشر دفاع مقدس به یاری تقسیم کار ملی در تمام دستگاه‌های مسئول، تنها راه مبارزه در جنگ نرم است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، مریم مجتهدزاده، رئیس این سازمان گفت: در حوزه اطلاع‌رسانی باید سه محور محبت، کسب روزی حلال و ولایتمداری شهدا، دستمایه سوژه‌های فیلم و سریال و مستندهای دفاع مقدس باشد.
مجتهدزاده همچنین در ادامه با بیان اهمیت مخاطب‌شناسی در ترویج فرهنگ دفاع مقدس افزود: برای نشر دفاع مقدس در جامعه امروزی ایجاد جلسات راهبردی و توجیهی از ضروریات است و برای تحقق این امر باید فرمایشات مقام معظم رهبری چراغ راه و شاخص باشد.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس از تشکیل شورای زنان شاهد و ایثارگر در دستگاه‌های اجرایی خبر داد و ایجاد آن را در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه آن همزمان با ایام هفته دفاع مقدس در شهریورماه سال جاری مورد تقدیر قرار داد.
وی در سخنان خود به این مهم نیز اشاره کرد که با دستاوردهای دفاع مقدس باید فرآیند الگوسازی سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی صورت بگیرد و نقش زنان در دفاع مقدس ریشه‌ای بررسی شود.
مجتهدزاده ادامه داد: ضمن در نظر داشتن سیر تکاملی چهل سالگی انقلاب و نقش ایران به عنوان قدرت منطقه، در کنار توجه به بار عاطفی در فیلم‌های دفاع مقدس از رشادت‌ها و شجاعت‌ها نیز باید سخن بیشتری به میان آورده شود.
در پایان نشست هر یک از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی موضوعاتی از قبیل 1- توجه به بنیان خانواده و جلوگیری از سستی و متزلزل شدن آن و بررسی نقش آن در دفاع مقدس، 2- معرفی خانواده‌های موفق شاهد و ایثارگر و تقدیر از آنان، 3- اجرای طرح نشان ایثار در رسانه برای خبرنگاران موفق، نویسندگان مقالات و ...، ترویج فرهنگ ایثار و گذشت پس از دفاع مقدس، 4- افزودن نمایندگان وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و درمان و ایثارگران سپاه و ارتش و ناجا به لیست اعضای گروه اول این نشست، 4- توجه به نقش فرهنگی و پشتیبانی زنان در دفاع مقدس، 5- تبدیل فرهنگ دفاع مقدس به فرهنگ نجات بخش زندگی خانواده‌ها، 6- ساختن فیلم و مستند از زنان موفق ایثارگر، 7- تخصیص یک روز برای دیدار همگانی دانشجویان از مادران شهدا، 8- برگزاری سالگرد شهدا در مساجد و کانون‌های فرهنگی، 9- تعیین هدف و بکارگیری عملیات اجرایی متناسب با آن در هر نشست را مطرح و پیشنهاد کردند.
گفتنی است در این نشست مینو اصلانی، رئیس بسیج جامعه زنان کشور، عفت شریعتی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سعید الفتی، مشاور وزیر و مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت فرهنگ و ارتباطات اسلامی، صدیقه کاوه، مشاور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سردار علی ساری، مشاور وزیر و مدیرکل خدمات و امور ایثارگران وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مجاهد، مشاور وزیر و مدیرکل امور زنان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح حضور داشتند.

captcha