کد خبر: 2617914
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۴

یادواره ۳۲ شهید خرمدشت کوهبنان برگزار شد

گروه سیاسی: با حضور مسئولان، هیئت‌ها و دسته‌های عزاداری‌، جمعی از خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران، پانزدهمین یادواره ۳۲ شهید دهستان خرمدشت کوهبنان روز گذشته، ۲۲ آذر در جوار قبور مطهر شهیدان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام عباس جعفری، امام جمعه کوهبنان در یادواره ۳۲ شهید خرمدشت کوهبنان که روز گذشته، 22 آذر با حضور مسئولان، هیئت‌ها و دسته‌های عزاداری‌، جمعی از خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران برگزار شد، گفت: پیغام اربعین، ولایتمداری، اطاعت محض از ولایت و رهبری و همچنین صبر و استقامت در گرفتاری‌ها است.
وی با تسلیت اربعین حسینی و با استناد به آیات و روایات به مسئله شهید و شهادت در اسلام اشاره کرد و افزود: در آیات و روایات آمده است که باید با همه سختی‌ها و موانع مبارزه کنید، چراکه دشمن هیچ‌گاه شما را به حال خودتان نمی‌گذارد، اما نباید در این مسیر خدا را فراموش کنید.
امام جمعه کوهبنان گفت: تا زمانی‌که ایمان به خدا و ارادت به اسلام ناب محمدی(ص) باشد، مشکلات‌، تهدیدها و تحقیرها وجود دارد، اما انسان مؤمن ثابت کرده است که می‌تواند مقابله کند، همانگونه که ابا‌عبدالله(ع) ‌برابر دشمنان ایستاد و صبر کرد، لذا امروز با عظمت از او و یاران شهیدش یاد می‌شود‌.
حجت‌الاسلام جعفری ادامه داد: دشمن در طول تاریخ تمام تلاش خود را به کار گرفت تا کربلا و عاشورا و اربعین فراموش شود، اما مردم عاشقانه و داوطلبانه با پای پیاده از اقصی نقاط جهان خود را به کربلا می‌رسانند تا در اربعین حسینی فریاد لبیک یا حسین(ع) را در عالم طنین‌انداز کنند‌.
امام جمعه کوهبنان گفت: ما به محرم‌، صفر‌، کربلا و یادواره شهدا نیاز داریم تا به این جایگاه رفیع خود را پیوند بزنیم و کسی نتواند فریادهای الله‌اکبر و لبیک یا حسین(ع)، مسجد‌، جمعه و جماعت را از ما بگیرد.
وی بیان کرد: لذا باید در فراز و نشیب‌های پیش‌ روی مقاومت کنیم همان‌گونه که زینب کبری(س) ‌برابر دشمنان قد علم کرد و آنان را ناکام ساخت باید صبر را از این بانو فرا بگیریم‌.
حجت‌الاسلام جعفری تصریح کرد: وقتی می‌خواهید دشمن را ناکام کنید فرمان خدا را اطاعت کنید و با خدا باشید که هیچ قدرتی نمی‌تواند شما را از پای درآورد از طرفی فرمانبر امام مسلمین باشید از او جدا نشوید و فاصله نگیرید چراکه هر چند گروهی قوی باشند، اما اگر از امام مسلمین جدا شدند ذلیل می‌شوند.
وی اظهار کرد: نمونه بارز جدایی از ولایت و رهبری را در انقلاب ملی شدن صنعت نفت شاهدیم که چه اتفاقی رخ داد و دست کشور و مردم را عقب انداخت‌.
امام جمعه کوهبنان بیان کرد: پیغام اربعین، ولایتمداری، اطاعت محض از ولایت و رهبری و همچنین صبر و استقامت در گرفتاری‌هاست، چراکه ولایت می‌تواند کاری کند که دل‌ها‌، فریادها و دست‌ها در برابر دشمن یل واحد شوند، لذا زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا هم از درس‌های کربلاست که امام سجا‌د(ع) و حضرت زینب(س) چنین کردند.

captcha