کد خبر: 2653489
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳
تا پایان امسال؛

فعالیت‌های عمرانی بقعه حاج بختیار(ع) در ایلام تکمیل می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس اوقاف ایلام از پیشرفت ۹۰ درصدی فعالیت‌های عمرانی بقعه حاج بختیار(ع) در این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود کار تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی در این بقعه تا پایان امسال به پایان برسد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، سیدسجاد حسینی‌مقدم، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ایلام امروز، 9 دی در جریان بازدید فرماندار ایلام و جمعی از مسئولان محلی از بقعه متبرکه امامزاده حاج بختیار(ع) این شهرستان با اشاره به پیشرفت مطلوب فعالیت‌های عمرانی در این مکان، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 7 مورد فعالیت عمرانی در سطح این بقعه آغاز شده که در حال حاضر بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی بیان کرد: تهیه طرح جامع امامزاده، واگذاری به مشاور و انجام نقشه‌برداری، احداث شبکه برق، اصلاح و تعمیر سیستم برق داخلی، سرویس‌های بهداشتی، زائرسراها و نصب تجهیزات گرمایشی و سرمایشی از جمله این اقدامات بوده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ایلام، محوطه‌سازی و سنگ‌فرش این بقعه با 2200 مترمربع، احداث وضوخانه، حوض داخل محوطه و کاشی‌کاری سنتی گنبد بقعه حاج بختیار(ع) را از دیگر فعالیت‌های عمرانی عنوان کرد.
حسینی‌مقدم با بیان اینکه برای اجرای این طرح‌ها اعتباری بالغ بر 4 میلیارد و 100 میلیون ریال از محل اعتبارات عمرانی، استانی و نذورات بقعه هزینه شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود کار تکمیل و بهره‌برداری طرح‌های مذکور تا پایان سال جاری به پایان برسد.
یادآور می‌شود، بقعه متبرکه امامزاده حاج بختیار(ع) در روستای حاج بختیار در27  کیلومتری شمال غربی شهر چوار از توابع شهرستان ایلام واقع شده است.

captcha