کد خبر: 2658782
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵
سردار کارگر اعلام کرد:

ایجاد شرایط بازدید از مناطق جنگی کشور برای تمام فصول سال

گروه جهاد و حماسه: رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس عنوان کرد: براساس امکان‌سنجی و تدابیر انجام شده، شرایط بازدید از مناطق جنگی کشور برای تمام فصول سال برای مردم ایجاد شده است و سال گذشته بیش از چهار میلیون نفر از مردم از مناطق دفاع مقدس کشور بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از ستاد مرکزی راهیان نور، سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اظهار کرد: مسئله دفاع مقدس باید به صورت فراملی مورد توجه همگان باشد، زیرا جاری بودن روحیه دفاع مقدس و تفکر بسیجی در هر بخشی موفقیت به دنبال دارد و عزت امروز کشور مرهون از خود گذشتگی‌های دوران دفاع مقدس است.
وی با بیان اینکه همه مسئولان در مقابل دفاع مقدس مسئول هستند افزود: بر این باور هستیم که مدیریت دفاع مقدس باید مردمی باشد، بنابراین تلاش می‌کنیم موضوع دفاع مقدس از حالت دولتی خارج شود و رویکرد فعالیت‌های ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس حمایتی و پشتیبانی باشد.
سردار کارگر در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: جلوگیری از تحریف و فراموشی دفاع مقدس از وظایف اصلی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس است که این مهم با جدیت در بنیاد دنبال می‌شود.
وی اضافه کرد: متاسفانه بیشتر آثار فیزیکی دوران دفاع مقدس به دلیل عدم نگهداری و حفاظت از بین رفته که تلاش می‌کنیم آثار باقی مانده از این دوران تاریخی و طلایی ملت ایران برای نسل‌های آینده ماندگار شود.

43 یادمان نصب شده است
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور ادامه داد: در این زمینه 43 یادمان دفاع مقدس در استان‌های خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی احداث و نصب شده است که این یادمان‌ها با عملیات‌های مختلف دوران دفاع مقدس سازگاری دارد.
سردار کارگر عنوان کرد: همچنین بر اساس امکان‌سنجی و تدابیر انجام شده، شرایط بازدید از مناطق جنگی کشور برای تمام فصول سال برای مردم ایجاد شده است که سال گذشته بیش از چهار میلیون نفر از مردم از مناطق دفاع مقدس کشور بازدید کردند.
وی با بیان اینکه این آمار افتخار ارزشمندی در کشور است، افزود: بیش از 67 درصد این افراد زیر 30 سال هستند و بیش از 47 درصد از مردم بازدید کننده از این مناطق با ماشین شخصی به این مناطق سفر کردند و از نزدیک با مناطق هشت سال دفاع مقدس آشنا شدند.
سردار کارگر گفت: هم اکنون شبکه مبلغان، خادمان و راویان در مناطق راهیان نور با 30 هزار نفر عضو داوطلب برای ارائه خدمات در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس راه‌اندازی شده است که بیش از 80 درصد این افراد جوان و دارای تحصیلات عالی دانشگاهی هستند.

70 درصد تاریخ جنگ مستندنگاری می‌شود
وی بیان کرد: در بخش تاریخ دفاع مقدس اقدامات مناسبی در حال انجام است که بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است در برنامه پنج ساله ششم بیش از 70 درصد تاریخ جنگ و دفاع مقدس نگارش و مستندنگاری شده باشد.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور اظهار کرد: تاکنون دو جلد کتاب تاریخ دفاع مقدس به چاپ رسیده و جلد سوم این کتاب در مرحله تهیه و نگارش است و پیش‌بینی می‌شود دایرةالمعارف و تاریخ دفاع مقدس هر کدام در 50 جلد کتاب تهیه شود.
کارگر اضافه کرد: راه‌اندازی کتابخانه‌های دفاع مقدس، جمع‌آوری تاریخ شفاهی دفاع مقدس و شهدا در کشور یکی از برنامه‌های در دست کار این بنیاد است که با جدیت دنبال می‌شود.
وی گفت: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سال 69 به دستور رهبر معظم انقلاب تشکیل شده است و با یک هیئت امنای 21 نفره در حال فعالیت است که بناست درخواستی مبنی بر عضویت وزیر کشور نیز در این هیئت امنا ارائه شود.
سردار کارگر عنوان کرد: این درخواست از سوی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور اسفندماه جاری به وزارت کشور ارائه خواهد شد.
موزه دفاع مقدس فارس سال 95 راه‌اندازی می‌شود
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس افزود: براساس پیش‌بینی‌های انجام شده موزه دفاع مقدس استان فارس در سال 95 راه‌اندازی می‌شود.
وی گفت: هم اکنون عملیات فیزیکی این موزه 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. مشکل موزه دفاع مقدس استان فارس در بخش بودجه و اعتبار نیست، بلکه تحقق کامل این پروژه نیازمند اراده بسیجی همه مسئولان است.
وی اظهار کرد: استان فارس با 15 هزار شهید، 15 هزار جانباز، سه هزار آزاده و 250 هزار رزمنده از یگان‌های نظامی یکی از استان‌های نمونه و پیشقدم در دوران دفاع مقدس در کشور است. انتظار می‌رود استان فارس به عنوان یکی از قطب‌های فرهنگی کشور، در حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس به ویژه در تولید مسایل کیفی و محتوایی نقش اساسی خود را ایفا کند.
یادمان شهدای گمنام یزد احداث می‌شود
سردار کارگر با اشاره به تدفین شهدای گمنام در استان یزد ادامه داد: هشت شهید گمنام در استان یزد به خاک سپرده شدند، بنابراین تلاش می‌شود یادمان این شهدا طوری احداث شود که لطمه‌ای به آثار باستانی موجود در منطقه وارد نشود.
وی عنوان کرد: هم اکنون حدود هزار شهید گمنام به غیر از شهدای گمنام در گلزارهای شهدا، در مناطق مختلف سراسر کشور به خاک سپرده شده و مقبره آنها مأمن جوانان و دلدادگان اهل بیت(ع) است.
سردار کارگر با بیان اینکه 162 شهید گمنام در 58 منطقه استان فارس مدفون شده‌اند، افزود: مسئولیت اداره یادمان‌های شهدای گمنام از زمان تدفین این شهدا برعهده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس است.

captcha