حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی موسوینژاد، منتخب مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به بررسی ردیفهای قرآنی لایحه بودجه 94 کل کشور گفت: در رابطه با تقویت و توسعه حوزه قرآن به ویژه در بخشهای مختلف از جمله رسانه که نقش مهم و مؤثری در بحث زیرساختهای مبادی قرآنی و علوم مرتبط با قرآن دارند، حمایت نهادینه شدهای وجود ندارد و در زمینه قرار دادن مشوقهایی برای رسانههای مجازی و مکتوب قرآنی ضعیف عمل شده است.
وی با بیان اینکه لازم است بسته کاملی در حمایت از فعالیتهای قرآنی و دیگر موضوعات مرتبط با قرآن تعریف شود، اظهار کرد: امسال کار خوبی که از سوی فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس صورت گرفت این است که برای حمایت از توسعه فعالیتهای قرآنی و انعکاس آن در برنامه ششم توسعه فراخوانی اعلام کرده تا فعالان و نخبگان قرآنی برنامهها و پیشنهادهای خود را ارائه کنند تا برنامه جامعی در این زمینه تدوین شود.
این نماینده مجلس نهم خاطرنشان کرد: اگر بتوان به این هدف دست یافت و هماندیشی در این زمینه صورت گیرد، اعتبار و فضای خوبی برای فعالیتهای قرآنی ایجاد خواهد شد.
موسوینژاد نبود متولی مشخص برای امور قرآنی را یکی از آفتهای فعالیتهای قرآنی کشور دانست و گفت: به دلیل اینکه مجموعه اداری اجرایی سیاستگذار مشخص تعریفشدهای در حوزه قرآن وجود ندارد، موازیکاریهایی صورت میگیرد و سیاستگذاری در جهت تقویت فعالیتهای قرآنی کمتر انجام میشود؛ بنابراین لازم است تعریف درستی از این جایگاه انجام شود.
وی ادامه داد: شورای توسعه فعالیتهای قرآنی و دستگاههای فرادستی در حوزه قرآنی باید به گونهای برنامهریزی کنند که نخبگان و فعالان حوزه دین و قرآن نظرات خود را در این عرصه ارائه کنند و متناسب با شرایط جامعه برنامهریزی مدونی داشته باشند.
منتخب مردم دشتستان در مجلس با تأکید بر تقویت اعتبارات قرآنی در بودجه 94 گفت: این به نفع خود دولت است چرا که در صورت ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه مردم در جهت اقتصاد مقاومتی و توسعه و تکمیل ظرفیتهای کشور و استفاده بهینه از این ظرفیتها بهتر با دولت همراهی خواهند کرد.