کد خبر: 2690693
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
ابوالقاسم خسروی:

رویکرد دولت در حوزه اعتبارات قرآنی جدی‌تر شود

گروه سیاسی: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به ضرورت توجه به اعتبارات قرآنی برای توفیق در عرصه جهاد فرهنگی گفت: لازم است دولت رویکرد خود را به موضوع اعتبارات قرآنی جدی‌تر کند.

ابوالقاسم خسروی سهل‌آبادی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با بیان اینکه تربیت قرآنی و توجه به معجزه جاوید پیامبر اسلام(ص) با شعار محقق نمی‌شود، گفت: اگر بخواهیم به آن ایده‌آل‌ها و آرمان‌های بلند تربیتی برسیم، لازم است در عرصه جهاد فرهنگی و جنگ نرم از ظرفیت‌های بسیار ارزشمند و حیات‌بخش قرآن استفاده درست و مناسب داشته باشیم.
وی افزود: در آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، صدا و سیما و دیگر مراکز فرهنگی و علمی ظرفیت‌هایی برای سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی عمیق در حوزه معرفت قرآنی وجود دارد که باید از آنها استفاده کرد.
منتخب مردم تربت حیدریه در مجلس همچنین اظهار کرد: یکی از مواردی که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، اعتبارات حوزه قرآن و عترت در بودجه‌های سنواتی در مجلس شورای اسلامی است که معتقدم مبحث اعتبارات قرآنی که در دولت قبلی آغاز شد، لازم است در دولت فعلی با رویکرد بسیار جدی‌تری دنبال شود.
عضو فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس تصریح کرد: اگر ما در این حوزه هزینه نکنیم، قطعاٌ بدانیم که دشمنان نظام اسلامی حتماً در این عرصه سرمایه‌گذاری خواهند کرد که در این صورت ما دچار خسران خواهیم شد.
جعفری سهل‌آبادی در مورد وضعیت فعالیت‌های قرآنی در کشور گفت: در اینکه فعالیت‌های قرآنی به برکت انقلاب اسلامی و فداکاری و ایثار امام و شهدا و امروز رهبر معظم انقلاب و تلاش دولت و مجلس افزایش یافته تردیدی نداریم؛ به عنوان مثال امروز در حوزه انتخابیه بنده حدود 300 حافظ قرآن داریم در حالی‌که پیش از انقلاب در کل کشور این تعداد حافظ قرآن نداشتیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: بنابراین تربیت قرآنی و فضای معطر آیات الهی در کشور طنین‌انداز شده است اما اینکه ما به این مقدار راضی باشیم و از آرمانی که در تربیت قرآنی داریم غفلت کنیم یک اشتباه استراتژیک است.
وی گفت: آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر نهادها و دستگاه‌ها تلاش‌هایی در این حوزه دارند که ارزشمند و مؤثر است اما کارها باید به سمت رویکرد علمی، پژوهشی و تحقیقاتی برود؛ یک دانش‌آموز بعد از گذراندن 12 سال و فارغ‌التحصیلی، 600 ساعت کار قرآنی انجام داده است اما شاهد هستیم که تسلط کامل در بحث روخوانی و روانحوانی قرآن ندارد، بنابراین روش‌هایی که در آموزش به کار می‌رود باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
جعفری سهل‌آبادی جذب 5 هزار معلم قرآنی در آموزش و پرورش را یکی از اقدامات شایسته وزارت آموزش و پرورش در دولت قبلی عنوان کرد و افزود: ممکن است به نوع کار اشکالاتی وارد شود، اما در میدان عمل هر جا این معلمان حضور پیدا کردند، حاصل کار آنها مؤثر بوده است، چرا که این افراد در امور قرآنی تخصص دارند و برای این کار تربیت شده‌اند و امروز می‌تواند با بهترین روش به موضوع آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن بپردازند.

captcha