کد خبر: 2695352
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۴
کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی:

جلسات سنتی قرآن کریم حلقه مفقوده مهندسی فرهنگی است

کانون خبرنگاران نبأ/ محمدامین آقایی: حجت‌الاسلام محمد منصوری گفت: شناسایی و ساماندهی جلسات سنتی قرآن کریم کمک شایانی به وحدت اجتماعی در ‌خانواده‌ها و قرآن‌آموزی می‌کند و حلقه مفقوده مهندسی فرهنگی، همین جلسات سنتی است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام محمد منصوری، کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی بروجن با اعلام این خبر گفت: توان آموزشی موجود در جلسات سنتی قرآن آزموده شده و به بار نشسته است و تشکل‌های قرآنی کشور جهت بهره‌مندی از این توان و استفاده از آنها در روند آموزشی مؤسسات قرآنی، باید حمایت‌های همه‌جانبه خود را از این جلسات سنتی داشته باشند.

منصوری با اشاره به اینکه ۸۵ درصد این جلسات بانوان هستند، افزود: در رابطه با فعالیت جلسات قرآنی مردمی باید به این نکته اشاره کرد که بسیاری از حافظان و قاریان قرآن کریم در سطح کشور پرورش‌یافته این جلسات سنتی هستند و روند فعالیت این جلسات بر کسی پوشیده نیست، چه بسا اکثر فعالان قرآنی نیز بر این مطلب اذعان دارند که این جلسات سنتی آموزش قرآن، خود منبعی جامع برای پرورش نخبگان قرآنی هستند.

کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی بروجن تصریح کرد: یکی از دلایل عدم رشد و فراگیر نشدن جلسات سنتی قران کریم در خانواده‌ها، کمبود استاد آموزشی و معلم قرآنی با معلومات بالاست به همین دلیل  انتظار می‌رود مسئولان قرآنی به این مسئله توجه بیشتری داشته باشند.

وی گفت: 32 جلسه خانگی و سنتی قرآن کریم در شهرستان بروجن مشغول به فعالیت هستند که هر روز یک نشست قرآنی در خانه‌ها برگزار می‌کنند.

منصوری اذعان کرد: قرآن کریم و اهل بیت(ع) محور وحدت و انسجام درونی همه اقشار جامعه و به‌ویژه خانواده‌ها است و ایجاد ارتباط بین خانواده و قرآن ضروری است.

وی در ادامه جلسات سنتی قرآن را نیازمند حمایت و توجه جدی مسئولان دانست و افزود: برگزاری جلسات سنتی قرآن در منازل  اتفاق خوبی است که متأسفانه امروزه به دلیل مشکلات و حمایت‌های لازم، کمتر به آن توجه می‌شود، اما باید بدانیم برگزاری جلسات سنتی قرآن در هر خانه و یا حسینیه و مسجد برکات زیادی داشته و باید با برنامه‌ریزی و حمایت بیشتر، افراد را به حضور در این جلسات ترغیب کنیم.

captcha