غلامعلی جعفرزاده، عضو کمیسیون تلفیق بودجه 94 در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، با بیان اینکه بزرگترین سند فرهنگی ما قرآن و عترت است، اظهار کرد: متأسفانه دولتها به دلیل مشغلههایی که در حوزه عمرانی دارند، عمدتاً سمت و سویشان به مسائل فرهنگی کمتر شده و توجه خاصی به این مسائل نمیکنند.
وی در مورد اعتبارات قرآنی لایحه بودجه 94 گفت: ما در این حوزه نه تنها شاهد رشد نبودهایم، بلکه تثبیت ارقام سنوات گذشته را نیز نداشتهایم.
مسئول کارگروه بودجه فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس تصریح کرد: هزینه کردن در حوزههای فرهنگی، قرآنی و دینی در جامعه اسلامی یک سرمایهگذاری و اگر این سرمایهگذاری در نظام جمهوری اسلامی صورت نگیرد، از چه کشوری میتوان انتظار چنین امری را داشت؟
وی همچنین با انتقاد از دستگاهها به دلیل کنارگذاشتن برخی فعالیتهای قرآنی گفت: تصورم این است که به جز در یک یا دو دستگاه طی 10 سال گذشته آنطور که باید و شاید به بحث قرآنی توجه نشده است و عمده دستگاههای فرهنگی مباحث کلان قرآنی را از برنامههای خود خارج کردهاند.
جعفرزاده افزود: از برخی نهادها نیز انتظار ویژه داریم؛ مثل بنیاد شهید و امور ایثارگران نسبت به سنوات گذشته خود در حوزه قرآنی روند نزولی داشته است؛ کمیته امداد نیز اقدامات خوبی انجام داده اما کافی نیست.
وی با تأکید بر اینکه اراده جدی برای تشویق مردم به فعالیتهای قرآنی نیست، گفت: مردم به دلیل وضعیت اقتصادی خود شاید مطالباتی در حوزه قرآن نداشته باشند و این وظیفه حاکمیت است که به سمت مردم برود و آنها را برای مباحث قرآنی تشویق و ترغیب کند.
عضو کمیسیون تلفیق با اشاره به بررسی لایحه بودجه 94 در مجلس گفت: قطعاً مجلس پیشنهاداتی در ردیفهای مرتبط با اعتبارات قرآنی خواهد داشت و ما با تمام جان و دل برای این حوزه کار خواهیم کرد.
مسئول کارگروه بودجه فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس در مورد هزینهکرد اعتبارات قرآنی سال گذشته از سوی دستگاههای مربوطه گفت: در این موضوع منتظر گزارش دیوان محاسبات هستیم اما متأسفانه در این حوزه «هدررفت هزینه» زیادی داشتهایم.