کد خبر: 2717051
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷

زنان با ایمان پاسدار اخلاق و ارزش‌های دینی ‌برابر تهاجم فرهنگی دشمن باشند

گروه اجتماعی: مدیر فضای مجازی ناحیه امامت تبریز گفت: امروز دشمن با سوءاستفاده از شبکه‌های ماهواره‌‎ای و اجتماعی گسترده تلاش می‌کند تا اخلاق و هویت دینی ما را مورد تهاجم قرار دهد، لذا زنان با ایمان باید پاسدار اخلاق و ارزش‌های دینی جوانان این مرز و بوم باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، سرگرد پاسدار ابوالفضل عباسی، مدیر فضای مجازی ناحیه امامت تبریز شب گذشته، 26 دی در جمع بسیجیان پایگاه شهید صیاد شیرازی حوزه حضرت خدیجه(س) اظهار کرد: با توجه به راه‌اندازی شبکه‌های اجتماعی، ماهواره‌ای و استفاده از تکنولوژی‌‎های روز دنیا، بانوان باید در این موارد بسیار هوشیار باشند تا بتوانند فرزندان خود را از گزند آسیب‌ها مصون بدارند.

وی ادامه داد: امروز دشمن با سوءاستفاده از شبکه‌های ماهواره‌‎ای و اجتماعی گسترده تلاش می‌کند تا اخلاق و هویت دینی ما را مورد تهاجم قرار دهد، چراکه محتوای این شبکه‎ها از مرزها گذشته و به داخل خانه‌ها نفوذ کرده است؛ لذا زنان با ایمان باید پاسدار اخلاق و ارزش‌های دینی جوانان این مرز و بوم باشند.

مدیر فضای مجازی ناحیه امامت تبریز اعتیاد اینترنتی را یکی از آسیب‌های این فناوری نام برد و گفت: افرادی هستند که بیش از ۱۵ ساعت وقت خودشان را در سایت‌های مختلف اینترنتی صرف می‌کنند که این عمل زندگی آنان را تحت‌الشعاع قرار داده است.

عباسی نقش خانواده را در کاهش این آسیب‎ها پررنگ‌تر دانست و افزود: خانواده با نظارت داخلی و با امکاناتی که در اختیار فرزندان قرار می‌دهد، مانند هزینه‌ای که برای تجهیزات یا استفاده از خدمات اینترنت پرداخت می‌کند، می‌تواند کنترل هم داشته باشد. برای سازماندهی و هویت این مسئله باید نظارت خانواده را در اختیار داشته باشیم. دوم این ‌که خانواده خود دارای برخی الزامات است؛ مثلا نوع خانواده و تعداد افراد، در این سازماندهی مؤثر است و هرچه تعداد افراد بیشتر باشد، نظارت کمتر خواهد شد. بنابراین خانواده‌های مذهبی با ارزش‌های دینی، امکان نظارت بیشتری دارند، پس آسیب در آن‎ها کمتر است و بالعکس در خانواده‌هایی با حضور کم‎رنگ ارزش‌های مذهبی، آسیب‌های بیشتری را مشاهده می‌کنیم.

captcha