سیدرضا رضوی، مدیر موسسه قرآن و عترت دارالهدی اصفهان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: در استان اصفهان جلسات ماهانه بین موسسات فعال برگزار میشود که در آن موسسات با یکدیگر درباره مشکلاتشان همفکری و مشورت میکنند و مبنا را بر آن گذاشتهاند که در این جلسات خود موسسات چارهسازی کنند و به ارگانهای دولتی وابسته نباشند و مدت سه سال است که جلسات برگزار میشود.
مدیر موسسه قرآن و عترت دارالهدی اصفهان گفت: موسسه قرآن و عترت دارالهدی اصفهان حدود 27 سال است که در حال فعالیت بوده و به صورت خودجوش در مدرسهای به نام فرهنگ شکل گرفت.
رضوی به شاخصهای این موسسه قرآن و عترت اشاره کرد و گفت: رضایت قرآنآموزان، غیر مبتنی بودن بر مادیات، پیادهسازی فرهنگ نذورات با تاسیس صندوق نذورات قرآن، پرهیز از مدرکگرایی و برخورد اخلاقی با متعلمین، پرهیز از ابزارهای سختافزاری به عنوان تبلیغات مانند بنر، حضوراقشار مختلف آقایان و بانوان به صورت خانوادگی(ایجاد وحدت خانوادگی)، استفاده از قرآنآموزان بعضا به عنوان مربی و دعوت از آقایان برای شرکت در کلاسها از مواردی است که ما خود را ملزم به آن میدانیم.
وی افزود: این موسسه تاکنون هیچ مکان مشخصی نداشته و شهریهای دریافت نکرده است و بدون دادن مدرک و بدون وابستگی به مراکز دولتی در زمانهای تعطیلی مدارس، کلاسهایش را در مدارس برگزار میکند.
نگاهی به فعالیتهای قرآنی موسسه دارالهدی
سیدرضا رضوی در ادامه به فعالیتهای این موسسه اشاره کرد و افزود: این موسسه در عمر 27 ساله خود توانسته کلاسهای قرآنی بسیاری از جمله صوت و لحن، مفاهیم، تجوید، تفسیر، حفظ موضوعی را برای آقایان و بانوان از سن 10 سال به بالا برگزار کند.
وی افزود: این موسسه کلاسهای تربیت مخترع را هم برگزار کرده است که بتواند از دل کلاسهای دینی، استعدادهایی را نیز شکوفا کند که چندین طرح و اختراع از این کلاسها ارائه شده است.
وی عنوان کرد: تاکنون 600 نفر از آقایان و بانوان در کلاسهای این موسسه به عنوان قرآنآموز حضور داشتهاند.