کد خبر: 2808240
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۹
همزمان با شهادت حضرت زهرا(س) برگزار می‌شود؛

‌همایش «رهروان یاس نبوی» ویژه بانوان در کهگیلویه و بویراحمد

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اداره کل اوقاف کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری همایش «رهروان یاس نبوی» و «شام غریبان» ویژه بانوان در سطح استان همزمان با شهادت حضرت زهرا(س) که از دوم تا ششم فروردین 94 است، خبر داد.

سیدرضا منصوری، معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امورخیریه کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، از برگزاری همایش «رهروان یاس نبوی» و «شام غریبان» ویژه بانوان در سطح استان همزمان با شهادت حضرت زهرا(س) سوم جمادی‌الثانی، ساعت 9 صبح خبر داد.
وی فضا سازی و انجام تبلیغات محیطی متناسب با طرح اعم از نصب بنر، پوستر، جملاتی از بیانات حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری با موضوع سوگواره یاس نبوی، انجام نشست‌های ویژه جهت برگزاری هرچه باشکوه‌تر همایش با مجموعه‌های مرتبط با امور بانوان همچون بسیج خواهران، حوزه‌های علمیه خواهران و...، بیان فضائل و ولایت‌مداری حضرت زهرا(س) متناسب با ایام فاطمیه(س) از سوی سخنرانان برجسته و تذکر به مداحان و سخنرانان که در اجرای برنامه‌ها از مباحث اختلاف برانگیز که با وحدت مسلمانان منافات دارد، پرهیزکنند را از جمله ویژه‌برنامه‌های سوگواره یاس نبوی در استان اعلام کرد.
معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امورخیریه کهگیلویه و بویراحمد برنامه‌ریزی لازم در زمینه حرکت دسته جات و هیئت عزاداری از مناطق مختلف به سوی امامزادگان پیش از شروع مراسم، توزیع کتاب مسابقه یاس نبوی، تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف به خصوص وقف برای حضرت زهرا(س) و راه‌اندازی غرفه «همه واقف باشیم» با حضور کارشناسان متخصص و آشنا به مسائل وقف در بقاع متبرکه و پاسخگوی مراجعات در طول برگزاری مراسم را از دیگر این برنامه‌های پیش رو برای برگزاری این مراسم برشمرد.
منصوری  راه‌اندازی سامانه بلوتوث در بقاع متبرکه و ارسال احادیث مرتبط با زائران و عزاداران فاطمی، برگزاری نشست خبری رؤسای ادارات جهت تبیین اهداف و بیان برنامه‌های سوگواره و همایش رهروان یاس نبوی و شام غریبان وپذیرایی و در صورت امکان اطعام عزاداران با رعایت صرفه جویی و معرفی و اطلاع‌رسانی بانیان، خیران و واقفان را از سایر این برنامه‌های در دست اجرا از سوی اوقاف در بقاع شاخص استان عنوان کرد.

captcha