کد خبر: 2809404
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶
حجت‌الاسلام عادلی:

وقف، اصل مال را به سرمایه‌ای ماندگار تبدیل می‌کند

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان گفت: در وقف اصل مال را برمی‌گردانیم و آن را در جهت نیات واقف به سرمایه‌ای ماندگار تبدیل می‌کنیم تا بتوانیم با این درآمد به نیات واقف جامعه عمل بپوشانیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین عادلی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گیلان امروز، 15 بهمن در مراسم افتتاح موقوفه مرحوم پوررجبعلی در آستانه اشرفیه که با حضور استاندار گیلان و مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح و راه‌اندازی شد، ضمن تبریک اعیاد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: باعث افتخار است که این دستاوردها از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی است که این مکتبی بودن انقلاب ما را ممتاز می‌کند.

وی افزود: این روزها که استکبار در پی اسلام هراسی و شیعه هراسی و مانع تراشی در جهت پیشرفت کشورمان می‌باشد ولی با همه این تهدیدها سی‌و‌شش سال است که نظام جمهوری اسلامی به راه خود ادامه داد و با تفکرات مقام معظم رهبری و حمایت مردم انقلابی و همیشه در صحنه ما پله‌های پیشرفت را روز به روز بیشتر طی نماید.

مدیرکل اوقاف گیلان گفت: در وقف اصل مال را برمی‌گردانیم و آن را در جهت نیات واقف به سرمایه‌ای ماندگار تبدیل می‌کنیم تا بتوانیم با این درآمد به نیات واقف جامعه عمل بپوشانیم .
وی ادامه داد: موقوفه حمام پوررجبعلی به مساحت 1000 مترمربع که توسط این مرحوم با نیت کمک به نیازمندان، اطعام فقیران، کمک به بیماران بی‌بضاعت و محروم و عزاداری امام حسین(ع) وقف کرده بود حالا پس از تلاش مجموعه اوقاف علی الخصوص بنیاد توسعه و عمران موقوفات استان گیلان که در بخش ساخت و ساز بر روی موقوفات فعالیت دارد تبدیل به 10 واحد تجاری و 3 باب مغازه شده که این باعث رونق موقوفه و درآمدزایی در جهت نیت واقف می‌شود.

یادآوری می‌شود، که موقوفه حمام پوررجبعلی توسط واقف خیراندیش مرحوم حاج مهدی پوررجبعلی در سال 1332 وقف گردید که با همت بنیاد توسعه موقوفات اداره‌کل اوقاف و امورخیریه استان گیلان در 10 واحد تجاری و 3 باب مغازه با هزینه بالغ بر یک میلیارد تومان ساخته و راه‌اندازی شد.

captcha