کد خبر: 2822713
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹

آگاهی سیاسی ملت ایران مرهون انقلاب اسلامی است

گروه سیاسی: قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: ملت ایران قبل از انقلاب، آگاهی سیاسی نداشت و تحقق این مهم، مرهون انقلاب اسلامی است.

به گزارش  خبرگزاری بین‌الملی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی شنبه شب، 18 بهمن ماه در برنامه ۱۰ شب، ۱۰ مسجد، به درس‌آموزی امام راحل از مکتب قرآن و اهل بیت(ع) اشاره کرد و با بیان اینکه امام خمینی(ره) به هیچ گروه و حزبی تکیه نداشت؛ خداباوری و خدا محوری را رمز موفقیت امام و پیروزی انقلاب اسلامی بیان کرد.
امام جمعه بجنورد، از اعتماد به خدا و عبد صالح بودن امام خمینی(ره) به‌عنوان سرمایه‌های معنوی ایشان نام برد و افزود: رهبر کبیر انقلاب این سرمایه را به ملت ایران نیز منتقل کرد و ملت ایران به تحول الهی رسید.
حجت‌الاسلام یعقوبی، محور تحول الهی مردم را خدامحوری، قرآن محوری و احیای اسلام ناب محمدی (ص) ذکر کرد و گفت: امام خمینی(ره) با توکل بر خدا انقلاب را به پیش برد و معرفت و باور ما را ارتقا بخشید.
رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی، با مقایسه دوران قبل ازانقلاب با پس از انقلاب، به صدور روزانه شش میلیون بشکه نفت قبل از انقلاب و با جمعیت ۲۵ میلیون نفری ایران اشاره کرد و با بیان اینکه این میزان درحال حاضر و با جمعیت بیش از ۷۰ میلیونی یک و نیم بشکه است، اظهار کرد: در آن دوران ملت به دلیل عدم آگاهی سیاسی، سرمایه‌های اقتصادی و اجتماعی خود را به راحتی از دست دادند.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی، با بیان اینکه رژیم پهلوی تمام سرمایه‌های ما را به غارت برد، اظهار کرد: اما انقلاب اسلامی از همان ابتدا با برنامه‌های مختلف از جمله جهاد سازندگی، مجاهدانه وارد عرصه خدمت‌رسانی به مردم شد.
وی با بیان اینکه قبل از انقلاب اسلامی، اسمی از ایران در جهان مطرح نبود، بیان کرد: امروز به برکت احیای اسلام ناب محمدی، آمریکا رقیب اصلی خود و تمدن غرب را ایران و اقتدار ایران می‌داند و هر روز با برنامه‌ای جدید همچون تحریم اقتصادی و امثالهم ما را به خیال خود در تنگنا می‌گذارد.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: ملت ایران قبل از انقلاب، آگاهی سیاسی نداشت و تحقق این مهم، مرهون انقلاب اسلامی است.

captcha