کد خبر: 2826895
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۳
حجت‌الله ایوبی:

سند سینمای ملی تدوین می‌شود

گروه هنر: رئیس سازمان سینمایی کشور ضمن ارائه گزارش از روند برنامه‌های سازمان، از تدوین سند سینمای ملی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، عملکرد سی‌و‌سومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر طی نشستی با حضور محمدحسین ایمانی خوشخو، رئیس کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمد اسحاقی، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الله ایوبی، معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی و سمعی، بصری، علیرضا رضاداد، دبیر سی‌وسومین جشنواره فیلم فجر و اعضای کمیسیون هنر و معماری مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه مقرر شد با حضور نمایندگان سازمان سینمایی و سازمان‌های مربوط و صاحب‌نظران این حوزه، کارگروه سینمای کمیسیون هنر و معماری تشکیل و با بررسی‌های دقیق، پیش‌نویس سند ملی سینما آماده شود.

محمدحسین ایمانی خوشخو، رئیس کمیسیون هنر و معماری در این نشست گفت: یکی از وظایف کمیسیون هنر و معماری پرداختن به جشنواره‌های گوناگون هنری فجر از جمله جشنواره فیلم به عنوان مهمترین رویدادهای هنری در سالگرد انقلاب اسلامی و انتظارات بالای این حوزه است تا با همت و کمک دوستان بتوان کار را پیش برد.

وی ادامه داد: در سند نقشه مهندسی فرهنگی کشور که یکی از سندهای مهم کشور است، در حوزه هنرها و فیلم پیش‌بینی‌هایی شده است که باید عملیاتی شود تا دستگاه‌های اجرایی بتوانند بهتر عمل کنند. برگزاری بهتر و اثرگذارتر جشنواره و حضور هنرمندان باتجربه با نگاه‌های مختلف رویکرد مسئولان هنری و هنرمندان است و امیدواریم امسال جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با حضور سینماگران و کارگردانان نسل‌های گوناگون به ویژه نسل جوان پربارتر از دوره‌های قبل برگزار شود و به پویایی بیشتر سینما کمک کند.

حجت‌الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی کشور نیز در ادامه گزارشی از روند برنامه‌های سازمان سینمایی کشور درباره یکپارچه شدن سیستم دیجیتالی سینماهای کشور، پروژه «سینما سلام» در جشنواره، ورود بخش خصوصی به سینما، اضافه شدن 30 سالن سینما در سال گذشته، تأسیس مدرسه ملی سینما با رویکرد استاد و شاگردی به گونه‌ای که همه اهالی سینما عضو باشند، اختصاص شش سالن سینما به گروه هنر و تجربه، برگزاری 60 جشنواره محلی و استانی در حوزه سینما در سطح کشور، برقرار کردن عدالت نسبی در جشنواره فیلم فجر، نمایش فیلم پیامبر(ص) و همکاری با کمیسیون هنر و معماری جهت پیاده کردن نقشه مهندسی فرهنگی کشور و تدوین سند ملی سینمای کشور ارائه کرد.

علیرضا رضاداد، دبیر سی‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر نیز به روند جشنواره و تفکیک بخش بین‌الملل از سینمای ایران، حضور میهمانان خارجی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی، تعیین محورهای بخش رقابتی سودای سیمرغ، نگاه نو، مستند و حضور جدی جوانان در این جشنواره پرداخت.

محمد اسحاقی، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در این جلسه به جایگاه سینمای انقلاب اسلامی پرداخت و ادامه داد: سینمای انقلاب اسلامی از ارکان فرهنگی جمهوری اسلامی است. سی و پنج سال بعد از انقلاب اسلامی، به یک بازبینی برای مسیر آینده نیاز داریم، نه ماندن در گذشته.

سپس اعضای کمیسیون، نظرات و سؤالات خود را درباره جشنواره سی‌وسوم فیلم فجر بیان کردند که ایوبی و رضاداد نیز توضیحات تکمیلی خود را ارائه کردند.

captcha