کد خبر: 2831583
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵
رایزن فرهنگی ایران در مالزی تشریح کرد؛

اهمیت پیام رهبری به دانشجویان اروپا و آمریکا بر اساس روایات شیعه

شعب خارجی: علی‌اکبر ضیائی، رایزن فرهنگی ایران در مالزی در یادداشتی به تحلیل اهمیت پیام مقام معظم رهبری به دانشجویان اروپا و آمریکا بر اساس روایات شیعه پرداخت.

علی‌اکبر ضیائی، رایزن فرهنگی ایران در مالزی در این یادداشت که در اختیار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) قرار داده، نوشته است:
 
«از پیام مقام معظم رهبری می‌توان سه نکته اساسی فهمید: یکی این که جوانان در جهان کنونی مورد توجه رسانه‌های سیاسی می‌باشند و اگر جوانان درصدد پیدا کردن منابع موثق برای اخبار مورد علاقه خود نباشند به سادگی در دام رسانه‌ها می‌افتند و ذهنیت آنان نسبت به جریان‌های مختلف اجتماعی بر اساس دیدگاه‌های سودجویان و ستمگران جهانی شکل خواهد گرفت.

امام خامنه‌ای بر سلامت فطری جوانان پیش از آلوده‌شدن در جوامع مدرن تأکید می‌ورزند و می‌گویند که «حسّ حقیقت‌جویی را در قلب‌های شما زنده‌تر و هوشیارتر می‌یابم» یعنی اصالت در انسان، پاکی روح و روان است و همه جوانان از همه ادیان و مذاهب در این گوهر بی‌بدیل شریک هستند.

نکته دوم این است که جوانان از خود بپرسند: چرا قدرتمداران تاریخی می‌خواهند به موج اسلام‌هراسی دامن بزنند و آنان چه استفاده‌ای از این امر می‌نمایند؟ انگیزه‌های استکبار در خصوص اسلام‌ستیزی را می‌توان در بسیاری از رسانه‌های کشورمان و به‌ویژه در سخنان رهبری ملاحظه نمود، اما دادن انگیزه به جوانان برای شناخت شخصی یک نوع اعتماد به جوانان بر اساس تعالیم اسلامی و ایجاد اعتماد به نفس و برانگیزاندن عزت نفس در آنان است.

امام خامنه‌ای به جوانان سفارش می‌کنند که از رؤسای سیاسی خویش تبعیت نکنید، بلکه حقیقت را از مصدر اصلی‌اش بجویید. این «عدم شخصیت‌زدگی» و به زبان معاصر همان «رسانه‌زدگی» است، زیرا در عصر کنونی، اطلاعات مصدر اصلی قدرت می‌باشند و صاحبان رسانه همان قدرتمداران سیاسی هستند که به دنبال شکل دادن افکار جوانان علیه اسلام می‌باشند.

نتیجه طبیعی عدم پیروی از رؤسای سیاسی و قدرتمداران و صاحبان رسانه این است که اولا به منابع اصلی حقیقت یعنی قرآن کریم در معارف رجوع کنیم و ثانیا شخصیت‌زده نباشیم و اصالت را به حقیقت و سخن راستین بدهیم. 

سفارش رهبری به جوانان به تبعیت از امام صادق علیه‌السلام است که خطاب به جوانان می‌فرماید: «یا معشر الاحداث اتّقوا اللّه و لاتأتوا الرّؤساء دعوهم حتّی یصیروا أذناباً لاتتّخذوا و الرّجال و لائج من دون اللّه انا و اللّه خیرٌ لکم منهم ثمّ ضرب بیده الی صدره»[1] (ای گروه جوانان! تقوا پیشه کنید و نزد رئیسان نروید. رهایشان کنید تا زمانی که از ریاست بیفتند. مردان(شخصیّت‌های برجسته) را به جای خداوند دوست هم راز مگیرید. به خدا سوگند! من برایتان بهتر از آنان هستم. آن گاه با دست بر سینه‌اش زد، یعنی به جای ما به دنبال رهبران ستمکار نروید).

در این حدیث مهم حضرت به چند نکته اشاره نموده‌اند:
1ـ تقوا و پاکی را پیشه سازید.
2ـ به دنبال رؤساء و مقام‌داران نباشید.
3ـ شخصیت‌زده نشوید.»

captcha