کد خبر: 2849543
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۶
امام‌جمعه بخش چندار:

انقلاب اسلامی اصالت انسانی را بشارت داد

کانون خبرنگاران نبأ/ فاطمه جلالی عزیزیان: حجت‌الاسلام محمدی گفت: انقلاب اسلامی نوید آسمانی بود که انسان‌ها را به به ضیافت اصالت خود بشارت داد و به جسم‌های بی‌جانشان حیاتی تازه بخشید.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی، امام‌جمعه بخش چندار و شهر کوهسار در همایش نقش زن در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی گفت: تا قبل از این انقلاب بزرگ، نگرش حاکمان در ایران به زن، نگرشی ابزارگونه برای برآوردن نیازهای مادی بود، ابزاری که پیشرفت آن به معنای تنوع ظاهری و همسان با مدهای رایج و ارضای غرایز شهوانی جنس مخالف البته در لوای عناوین زیبا و آراسته همچون آزادی زنان یا زن مترقی به متن جامعه تزریق می‌شد.

امام‌جمعه بخش چندار با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) وضعیت زنان در زمان رژیم طاغوت را به زنان جاهلیت تشبیه کرد، گفت: در آن زمان نیز همچون عصر جاهلیت، مقام معنوی زنان نادیده گرفته می‌شد و تا حد یک کالای مادی تنزل پیدا کرد.

محمدی تصریح کرد: در چنین فضای تأسف‌باری که سایه شوم خود را بر ملت مسلمان ایران انداخته بود، خورشید انقلاب اسلامی به رهبری خردمندانه حضرت امام خمینی(ره) طلوع کرد و زنان و مردان مؤمنی که از این وضعیت غیراسلامی که رهاورد حکومت ظالم و خود فروخته پهلوی بود به تنگ آمده بودند با پیروی از فرامین اسلامی مقتدایشان علیه حکومت مستبد پهلوی شوریدند و انقلاب اسلامی را به ثمر رساندند.

سخنران همایش نقش زن در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی در ادامه سخنانش بیان کرد: بر هیچ‌کس پوشیده نیست که زنان نقش بسیار مهمی در پرورش نهضت اسلامی ایفا کردند و حقیقتاً در مواردی نقش سنگین‌تر و مؤثرتری را نسبت به مردان در جریان مبارزه داشتند و اهمیت بیشتر آن زمانی آشکار می‌شود که به این نکته مهم اشاره کنیم که زنان نه تنها در برخی موارد در صحنه مبارزه حضور جدی و فعال داشته و خود در خط مقدم مبارزه حاضر می‌شدند، بلکه مشوق اصلی مردان و همسران خویش برای شرکت در این مبارزه به حساب می‌آمدند.

محمدی به نقش مؤثر زنان در تربیت فرزندان اشاره کرد و گفت: نقش مؤثر دیگر آنان تربیت فرزندان صالح برای ادامه راه و آینده نهضت اسلامی بود که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. امام خمینی(ره) با اشاره به این مهم می‌فرماید: «ما نهضت خودمان را مدیون زنان‌ می‌دانیم. مردها به تبع زن‌ها در خیابان‌ها می‌ریختند، تشویق می‌کردند. خودشان در صف‌های جلو بودند.»

امام‌جمعه بخش چندار و شهر کوهسار افزود: امام خمینی(ره) صرفا به بیان سخن در مورد زنان اکتفا نکردند بلکه برای ارسال پیام تاریخی خویش به سران مارکسیست و گورباچف، خانم مرضیه دباغ که از زنان انقلابی بود را همراه آقایان به عنوان نماینده خویش برگزید. البته این انتهای راه بانوان ایرانی نبود. پس از انقلاب و با دمیدن شیپور جنگ، بانوان که انقلاب و آرمان‌های سرزمینشان را در خطر می‌دیند به دست خویش فرزندان و همسرانشان را به قربانگاه نبرد فرستادند تا علم انقلاب سرافراز و سربلند بماند.

وی در پایان اذعان کرد: در ایام جنگ و دفاع از ایران و اسلام، باز زنان را می‌نگریم که پیشتاز نبرد و استقامت بوده و به مردان نیرو بخشیده‌اند. این‌بار، میهن‌دوستی زنان ایرانی نشان داد که آنان از نهضت و حرکت توحیدی و انبیایی برنگشته و هم‌چنان بدان وفادار مانده‌اند. سخت‌کوشی‌های زنان در جبهه و پشت جبهه، به راستی جای کم‌ترین تردید و انکاری را در گرایش اجتماعی و متعهدانه آنان بر جای نگذاشته است. البته این همه بار سنگینی را بر دوش حاکمیت و مدیریت کلانِ نظام می‌گذارد تا به تکلیف خود در جهت تأمین حقوق و تحقق مطالبات زنان، رفتار کنند.

captcha