به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مراسم رونمایی از پایگاه اطلاعاتی پیام نوروزی مقام معظم رهبری امروز، 26 بهمنماه، با حضور حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، مهدی فیض، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، علیرضا زجاجی، مدیرکل حوزه ریاست دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی، حسین بختو، رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران برگزارشد.
این پایگاه اطلاع رسانی حاوی مطالب، مقالهها و آثار فرهنگی و هنری برتری است که طی هشت دوره به جشنواره ملی بهار که با محوریت شعار سال از سوی جهاد دانشگاهی برگزار میشود، ارسال شده است.
حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی در ابتدای این مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: نام گذاری سالهای مختلف از سوی مقام معظم رهبری بار معنایی در ارتباط با توسعه کشور دارد و محوریت آن نیز توسعه اقتصادی و فرهنگی کشور است که جهتگیری صحیح مردم و مسئولان را مشخص میکند.
وی با اشاره به فعالیت جهاد دانشگاهی از سال 86 پیرامون برپایی جشنواره بهار با محوریت شعار سال، اظهار کرد: این جشنواره طی هشت دوره برپا شد تا راهکارهای اجرایی شدن شعار سال بررسی و اجرایی شود.
وی بر ضرورت ارزیابی عملکرد جشنواره بهار طی هشت دوره تأکید و تصریح کرد: باید بررسی کرد که برگزاری این جشنواره تا چه میزان در هدایت ذهنی دانشجویان تأثیر داشته است تا نقاط قوت و ضعف آن مشخص و در برگزاری این جشنواره طی دورههای آینده مدنظر قرار گیرد.
وی ایجاد پایگاه اطلاع رسانی پیام نوروزی مقام معظم رهبری را کار ارزندهای برشمرد که سبب تجمیع فعالیتهای پژوهشی صورت گرفته در زمینه شعار سال شده است.
عدم ارتباط قوی و منسجم بین نخبگان و مسئولان
طیبی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی در صدد ایجاد یک شبکه اجتماعی در زمینه پیشرفت ایرانیان است، گفت: یکی از نقاط ضعف در کشور ما عدم ارتباط قوی و منسجم بین نخبگان و مسئولان است. ما در تلاش هستیم تا با راهاندازی این شبکه اجتماعی نظرات نخبگان کشور را برای رسیدن به یک الگوی مناسب برای اداره جامعه به سمع و نظر مسئولان کشور برسانیم.
در ادامه این مراسم مهدی فیض، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و تصریح کرد: در سالهای گذشته پیرامون شعار سال فعالیتهای خوبی صورت گرفته است که ممکن است به فراموشی سپرده شود. پایگاه اطلاع رسانی پیام نوروزی مقام معظم رهبری راهاندازی شد تا ضمن گردآوری این راهکارها تصویری از تاریخ گذشته کشور نیز ترسیم شود.
سایر ارگانها در تکمیل اطلاعات سهیم شوند
وی بر ضرورت تکمیل اطلاعات این پایگاه اطلاع رسانی توسط سایر نهادها و ارگانها تأکید و تصریح کرد: ما نیاز داریم تا سایر ارگانها نیز مطالب تحقیقاتی و پژوهشی خود را برای تکمیل اطلاعات و بهرهوری هر چه بیشتر در این پایگاه بارگذاری کنند.
وی از جمله قابلیتهای پایگاه اطلاع رسانی پیام نوروزی مقام معظم رهبری را دسترسی سریع به چکیده مقالات و پایان نامههای مرتبط با موضوع شعار سال و معرفی آثار علمی، فرهنگی و هنری برتر مرتبط با پیامهای نوروزی دانست.
فیض در ادامه سخنان خود به ارائه گزارشی از برگزاری هشتمین جشنواره بهار پرداخت و گفت: امسال 109 اثر به بخش مقاله نویسی، 56 اثر به بخش فیلم کوتاه ارسال و 43 وبلاگ با محوریت شعار سال راه اندازی شد. همچنین 608 نفر در مسابقه کتابخوانی اینترنتی شرکت کردند.
وی با اشاره به برپایی جشنواره بهار از سوی جهاد دانشگاهی واحد علوم پرشکی تهران از احتمال برگزاری این جشنواره طی سال آینده از سوی مرکز امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: کتاب اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی دبیرخانه جشنواره بهار منتشر شده است که به زودی مسابقهای از متن این کتاب با حضور دانشجویان برپا میشود.
در پایان این مراسم از پایگاه اطلاع رسانی پیام نوروزی مقام معظم رهبری و کتاب اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی رونمایی و از فعالان عرصه راهاندازی این پایگاه و هشتمین جشنواره ملی بهار تجلیل به عمل آمد.