کد خبر: 2853892
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۹
حجت‌الاسلام پورابراهیم خبر داد:

ارسال 98 اثر به جشنواره منطقه‌ای «محراب قلم» در گیلان

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد گیلان با اشاره برگزاری جشنواره منطقه‌ای «محراب قلم» به میزبانی گیلان، گفت: 98 اثر شامل 36 نشریه و 62 وبلاگ منتخب به دبیرخانه منطقه‌ایی در گیلان ارسال شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمان پورابراهیم، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: جشنواره منطقه‌ایی نشریات تجربی و وبلاگ‌نویسی کانون‌های مساجد تحت عنوان «محراب قلم» برای نخستین‌بار به صورت منطقه‌ایی برگزار می‌شود که گیلان میزبان هفت استان کشور است.

وی ادامه داد: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، کردستان، قزوین و همدان از استان‌های شرکت کننده در این جشنواره هستند.

حجت‌الاسلام پورابراهیم تصریح کرد: 98 اثر شامل 36 نشریه و 62 وبلاگ منتخب پس از ارزیابی در استان‌های مذکور به دبیرخانه منطقه‌ایی در گیلان ارسال شده است.

این کارشناس دینی با بیان اینکه این جشنواره دوروزه 6 و 7 اسفندماه 93 در رشت برگزار می‌شود، عنوان کرد: قزوین با 9 نشریه و اردبیل با 16 وبلاگ بیشترین تعداد اثر در این جشنواره را دارا هستند.

حجت‌الاسلام پورابراهیم به موضوعات بخش وبلاگ‌نویسی اشاره کرد و گفت: نماز و جوان، مهدویت، انتظار، عفاف و حجاب، جوان و بصیرت، سیره علوی و رضوی، سبک زندگ، فرهنگ دینی، حضرت شاهچراغ، عزم ملی و مدیریت جهادی از موضوعات بخش وبلاگ‌نویسی است.

captcha