کد خبر: 2858448
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴
آیت‌الله مجتهد شبستری:

انتفاضه فلسطین بعداز قیام ۲۹ بهمن تبریز شکل‌‎ گرفت

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به ابعاد گسترده قیام ۲۹ بهمن تبریز، اظهار کرد: با اینکه مقاومت در فلسطین طی سال‌های متمادی ادامه داشت، اما فلسطین نیز بعداز قیام ۲۹ بهمن تبریز انتفاضه را آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، آیت‌الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی امروز، 27 بهمن تبریز در دومین همایش گرامیداشت 29 بهمن تبریز که در سالن همایش مصلی امام خمینی(ره) تبریز برگزار شد، این شهر را پیشتاز حرکت‌‎های اسلامی دانست و گفت: قیام 29 بهمن مردم تبریز در مسیر شریعت و اسلام بود؛ چراکه مردم تبریز در این قیام با هدف خونخواهی برادران مسلمان خود و رسیدن به اهداف دین اسلام، مراکز فساد را برهم زدند و با ریشه اینگونه فعالیت‎ها به مبارزه برخواستند.

وی از این قیام با عنوان شکستن ستون فقرات رژیم پهلوی یاد کرد و ادامه داد: بعداز این قیام بود که سازمان‎های بین‌‎المللی و حقوق بشر، متوجه جنایاتی که درایران به‌وقوع می‎پیوندد شدند و درخواست بازدید از زندان‎های ساواک را کردند که درطی این بازدیدها بسیاری از اعمال ننگین رژیم منحوس محمدرضاشاه آشکار شد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به ابعاد گسترده قیام 29 بهمن تبریز، اظهار کرد: با اینکه مقاومت در فلسطین طی سال‌های متمادی ادامه داشت، اما فلسطین نیز بعداز قیام 29 بهمن تبریز انتفاضه را آغاز کرد؛ همچنین بسیاری از بزرگان انقلاب نیز بعداز این قیام بود که از زندان آزاد شدند.

نباید در سرایران افکار فتنه‌گری نفوذ کند
عضو مجلس خبرگان رهبری تبریز را معروف به شهر امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) خواند و تأکید کرد: غیرت دینی مردمان آذربایجان و تبریز بسیار مستحکم و ریشه‌دار است؛ لذا باید همه مسئولان و خانواده‌ها با اجرای امر به معروف و نهی از منکر اجازه ندهند در دیاری که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، سرایران نام گرفته است، افکار فتنه‌گری و اندیشه‌های ضاله قومیت‌گرایی و غرب‌زدگی نفوذ کند.

یادآور می‌شود، دومین همایش گرامیداشت قیام 29 بهمن با محوریت «تبریز شهر کهن پیشگام در پیروز انقلاب اسلامی» با حضور مردم انقلابی تبریز، مسئولان کشوری و استانی در مصلی حضرت امام خمینی(ره) برگزار و تجلیل ازخانواده‌های شهدای آن دوران، اهدای لوح تقدیر به آیت‌الهو مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی به عنوان یکی از عماران و شخصیت‌های عالم انقلابی و نیز قرائت اشعاری در زمینه انقلاب و دهه فجر به دو زبان فارسی و ترکی توسط استاد نقیب از برنامه‌های جنبی مراسم بود.

به گزارش ایکنا، کتاب آذربایجانی‌ها به نویسندگی سیدداود قریشی در 180 صفحه باموضوع بیانات و تصاویر ارزشمند دیدار مردم آذربایجان با رهبر معظم انقلاب اسلامی از سال 85 تا کنون توسط مسئولان رونمایی و روی جلد آن توسط نماینده ولی فقیه در استان، شهردار تبریز و فرمانده سپاه عاشورا امضا شد.

 

captcha