کد خبر: 2865056
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۲
فرشته‌ طائرپور:

بخش «نگاه نو» با تعریف سینمای تجربی و آماتوری فاصله محسوسی داشت

گروه هنر: یک تهیه‌کننده گفت: در بخش «نگاه نو» سی‌و‌سومین جشنواره فیلم فجر آثاری به نمایش درآمدند که سبب شد تعریف جدیدی از سینمای تجربی و آماتوری مطرح شود.

فرشته طائرپور، تهیه‌کننده در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره آثار بخش نگاه نو سی‌و‌سومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر اظهار کرد: فیلم‌های شرکت یافته در بخش نگاه نو جشنواره سی و سوم، چند شاخصه امیدوار کننده داشتند که از جمله آنها می‌توان، گرایش به سینمای قصه‌گو، بهره‌مندی از دانش‌های تکنیکی و روزآمد در ساخت فیلم و اعتنا به پسند و سلیقه مخاطب را نام برد.

وی افزود: مشارکت چهره‌های باتجربه و حرفه‌ای سینما و حضور مثبت و مؤثرشان در تجربه‌های اول فیلم‌سازان و همچنین
تنوع مضامین و جسارت در انتخاب موضوع و اتخاذ سبک‌های متنوع در شیوه بیان از دیگر ویژگی‌های آثار ارسالی به بخش نگاه نو جشنواره سی‌و‌سوم بود. در کنار این نکات مثبت و دلگرم کننده، تبعات عدم استفاده از تدوینگران با تجربه در اکثر فیلم‌ها دیده می‌شد؛ فیلم‌هایی که هنوز هم استعداد تماشایی‌تر شدن به مدد یک تصحیح مونتاژی را دارند تا در بیان داستان خود و حفظ ریتمی بهتر، موفق‌تر از این که هستند باشند.

طائرپور اضافه کرد: بی‌تردید مجموعه آثار سینمای تازه‌نفس امسال، می‌تواند سکوی پرشی برای فیلم‌سازان در راه باشد و استانداردهای دوره سی‌و‌چهارم را بالاتر ببرد. نکته دیگر این‌ که سینمای «نگاه نو» امسال با حضور چهره‌هایی چون پرویز پرستویی، نیکی کریمی، علی مصفا، لیلا حاتمی، باران کوثری، ساره بیات، مهتاب کرامتی، مهتاب نصیرپور، مصطفی زمانی، حمید فرخ‌نژاد، امیر آقایی، برزو ارجمند، صابر ابر، پارسا پیروزفر، پگاه آهنگرانی، نوید محمدزاده، پژمان بازغی، لادن مستوفی، افسر اسدی، و.... جلوی دوربین فیلم‌سازان جوان، با تعریف سینمای تجربی و آماتوری فاصله محسوسی داشت؛ ضمن آنکه بازیگران مستعد و موفق جدیدی را هم به جمع سینمای ایران اضافه کرد.

این فیلمنامه‌نویس عنوان کرد: فیلبرداری‌های تحسین‌برانگیز اشکانی، شادمانفر، قاسمی، مرادی و پورصمدی در کنار صدابرداری‌ها و صداگذاری‌های بی‌نقص اکثر این فیلم‌ها و همچنین موسیقی به یاد ماندنی کریستف رضاعی در فیلم «در دنیای تو ساعت چند است» که همگی در صورت شرکت در عرصه رقابت با سایر همکاران در بخش سودای سیمرغ به طور قطع بی‌نصیب از نامزدی و جایزه نمی‌ماندند، ارزش کار همدلانه همه این هنرمندان را که با آگاهی از چنین محرومیتی به فیلم‌های نسل جوان سینمای ایران پیوستند، بیشتر می‌کند.

طائرپور در پایان گفت: به هر حال تماشای فیلم‌های بخش «نگاه نو»، فرصتی مغتنم بود تا با فردای سینمای ایران، ملاقاتی دلنشین و دلگرم کننده داشته باشیم.

captcha