کد خبر: 2909732
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۴
حجت‌الاسلام یعقوبی:

رزمایش عاشقان محمد(ص) نشان‌دهنده آمادگی بسیج برای دفاع از انقلاب است

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام جمعه بجنورد گفت: رزمایش عاشقان محمد(ص) نشان‌دهنده آمادگی بسیج برای دفاع از انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام ابولقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد روز گذشته، 8 اسفند در خطبه‌های نماز جمعه بجنورد، با اشاره به برگزاری رزمایش عاشقان محمد(ص) در خراسان شمالی، بیان کرد: بسیجیان با برگزاری این رزمایش آمادگی خود را برای حضور در تمام صحنه‌های انقلاب اعلام کردند .
وی ادامه داد: این رزمایش با عنوان رزمایش عاشقان محمد(ص)، نشان‌دهنده آن است که جمال و کمال حضرت محمد(ص) در دل بسیجیان جا گرفته و این دل‌ها را دشمنان نمی‌توانند در اختیار خود بگیرند.
یعقوبی همچنین با اشاره به نهمین رزمایش بزرگ پیامبر اعظم در آب‌های خلیج فارس، بیان کرد: این رزمایش پیامش به کشورهای منطقه و فرامنطقه آن است که اقتدار ایران را باور کرده و همسایگان باید به قدرتمند بودن ایران افتخار کنند.
وی با ذکر اینکه نقشه‌های دشمنان همچون خواب شتری است، افزود: هیبت و قدرت ملت ایران همواره خواب پلید دشمنان را در رابطه با ایران آشفته خواهد کرد.
یعقوبی با اشاره به تحولات یمن، گفت: هنر ملت ایران آن است که انقلاب کرده و دیگران از آن به‌عنوان الگو استفاده می‌کنند که یمن یکی از آن کشورها است،  دشمنان نمی‌خواهند که انقلاب اسلامی دوم شکل بگیرد و به دنبال آن هستند که یمن را به قسمت های شمالی، جنوبی و شرقی تقسیم کنند.
وی بیان کرد: دشمنان نمی‌خواهند که یمن به عنوان کشوری مستقل حکومت کند و یکی از دروغ‌های آنان این است که می‌گویند ما می‌خواهیم ملت دموکراسی و آزادی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه پرداخت مالیات وظیفه هر شهروندی است، افزود: از حقوق کارمندان و کارگران مالیات کسر می‌شود اما خیلی از سرمایه‌داران از دادن مالیات فرار می‌کنند.
یعقوبی بیان کرد: بعضی از ادارات ما بدهی‌های قبوض آب و برق و گاز خود را دیر می‌دهند و این در حالی است که باید این بدهی‌ها به موقع داده شود.

captcha