کد خبر: 2958807
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۴

مسئولان کشوری به‌صورت اورژانسی به نخبگان قرآنی کهگیلویه و بویراحمد بها دهند

گروه فعالیت‌های قرآنی: یک استاد آموزش قرآن در دانشگاه با بیان اینکه مسئولان کشوری به‌صورت اورژانسی به نخبگان قرآنی کهگیلویه و بویراحمد بها دهند، گفت: این استان فرزندان مستعدی در حوزه‌های مختلف قرآنی دارد اما از نظر امکانات ضعیف هستیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیویه و بویراحمد، جواد جلالی، پیشکسوت قرآنی استان کهگیلویه و بویراحمد امروز، 19 اسفند با حضور در دفتر خبرگزاری ایکنای استان با بیان اینکه مسئولان کشوری به‌صورت اورژانسی به نخبگان قرآنی کهگیلویه و بویراحمد بها دهند، گفت: قرآن در این استان نسبت به گذشته خوب پیش رفته اما هنوز جای کار دارد.
وی کارشناس برنامه رادیوئی سروش آسمانی مرکز استان، عضویت شورای عالی قرآن استان، اخذ گواهی‌نامه کشوری تربیت معلم قرآن در سال 1367، کسب رتبه اول دوره تربیت مدرس استان و کسب رتبه اول دوره‌های آموزشی برگزار شده از سوی بنیاد شهید، خاتم‌الاوصیا،  آموزش و پرورش و...را افتخارات خویش در حوزه قرآن عنوان کرد.
این معلم بازنشسته قرآنی آموزش و پرورش استان با بیان اینکه درمان تمام دردها برای بشریت قرآن است، افزود: اگر به دستورات قرآن که قانون اساسی ماست عمل شود به سعادت واقعی دست می‌یابیم، ضمن اینکه حدیث معروف ثقلین نیز عموم را عمل به کتاب خدا و اطلاعت از اهل بیت ذکر کرد.
جلالی با اشاره به اینکه ویژگی ممتاز رهبر انقلاب، معلم قرآن بودن وی نیز است، اضافه کرد: ایشان توجه ویژه به قرآن را از برنامه‌های اجرایی خویش اعلام کرد.
وی با بیان اینکه این استان از نظر اعتبارات قرآنی مشکل دارد، بیان کرد: ما نسبت به دیگر استان‌ها در زمینه نشر قرآن خلا داریم، ضمن اینکه این استان فرزندان مستعدی در حوزه‌های مختلف قرآنی دارد اما از نظر امکانات ضعیف هستیم.
عضو شورای عالی قرآن استان با بیان اینکه قرائت قرآن تنها مربوط به ماه رمضان یا ماه خاصی نیست، با اشاره به در پیش بودن عید نوروز، ابراز کرد: عموم می‌توانند در تفریحات خویش قرآن و ترجمه آن را بخوانند و سال تحویل و دیگر کارهای خویش را با خواندن قرآن آغاز کنند.
جلالی با اشاره به اینکه 30 سال در حوزه قرآن در سطوح مختلف کار کردم، یادآور شد: قرآن تنها کتابی است که هیچ گاه از خواندن آن  خسته نشدم و روز به روز شوق من به قرائت آن بیشتر می‌شود.
وی در ادامه سخنان خویش با تشکر از مدیر کل صدا و سیمای استان که برنامه رادئویی سروش آسمانی را در برنامه خویش دارد، تاکید کرد: از این مدیرکل تقاضا دارم که چنین برنامه‌های معارف قرآنی را در برنامه سیما در صورت امکان نیز داشته باشد.
این استاد آموزش قرآن در دانشگاه از خبرگزاری ایکنا درخواست کرد که نخبگان قرآنی را بیشتر معرفی کنند و در ادامه با ذکر خاطره‌ای از قرآن، اضافه کرد: دوران سربازی از من خواستند که جلوی 300 نفر سوره زلزال را قرائت کنم و من که دست و پاشکسته این سوره را تلاوت کردم در همان دوران این سوره را به طور کامل با ذکر قواعد به من آموختند و بعد که می‌خواستم برای آموزش و پرورش از من تست بگیرند سوره زلزال برایم درآمد و من متوجه شدم که این یک پیامی برای من دارد و از همان وقت بود که به قرآن روی آوردم.

captcha