کد خبر: 2963097
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۷
امام جمعه ایلام:

بصیرت دینی و سیاسی نیاز جامعه امروز است

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام والمسلمین لطفی بر اجرای برنامه‌های متنوع برای جذب جوانان به مساجد، تأکید کرد و گفت: بصیرت دینی و سیاسی نیاز جامعه امروز و نسل جوان است، انحراف این قشر از معارف دینی یکی از ترفندهای دشمنان برای آسیب به نظام و ملت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدنقی لطفی، نماینده ولی فقیه در استان ایلام روز گذشته، 19 اسفندماه در جمع اعضای دبیرخانه کانون‌های مساجد این استان، اظهار کرد: کانون‌های مساجد یکی از بزرگترین و کارآمدترین نهادها در بعد فرهنگی کشور هستند و بار سنگین ترویج فرهنگ ناب اسلامی، معارف دین و قرآن را  به عهده دارند.
وی با تأکید بر اجرای برنامه‌های متنوع برای جذب جوانان در عرصه‌های مختلف به مساجد، گفت: بصیرت دینی و سیاسی نیاز جامعه امروز و نسل جوان است، انحراف این قشر از باورها و ارزش‌های دینی و دور کردن از معارف دینی یکی از ترفندهای دشمنان نظام و انقلاب اسلامی در راستای آسیب به نظام و ملت است.
امام جمعه ایلام با بیان اینکه کانون‌های مساجد می‌توانند با اجرای برنامه‌های متنوع برای آشنایی بیشتر جوانان با معارف دینی و قرآنی آنها را در برابر هجمه‌های دشمنان بیمه کنند، افزود: اگر ما واقعاً معارف دین را در جوانان نهادینه کنیم و باورهای دینی این قشر را تقویت کنیم، به طور قطع دشمنان علیرغم این همه امکاناتی که در این زمینه به کار گرفته‌اند، در نهایت سرافکنده می‌شوند.
حجت‌الاسلام لطفی با بیان اینکه مسجد پایگاه مقدس و کانون تعلیم و تربیت است، گفت: اجرای طرح تلاوت نور یک معنویت خاصی به وجود می‌آورد، اگر جمع‌بندی و خلاصه تفسیر آیات و سوره‌ها توسط روحانی مسجد برای جوانان بیان شود، جوانان بهتر و بیشتر با مفاهیم قرآنی آشنا می‌شوند.
نماینده ولی فقیه در استان ایلام در پایان با تقدیر از مسئول، کارکنان و اعضای کانون‌های فرهنگی-هنری مساجد این استان، گفت: این توفقیی است که خداوند نصیب اعضای کانون‌های مساجد کرده که در راستای ارزش‌های فرهنگی فعالیت کنند.

captcha