کد خبر: 3102169
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۳
کفاش:

شبکه اجتماعی دانش‌آموزان امسال راه‌اندازی می‌شود

گروه فضای مجازی: معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش از راه‌اندازی شبکه اجتماعی دانش‌آموزان با استفاده از دانش‌آموزان نخبه سطح ملی در زمینه‌های قرآنی و معارف اسلامی و فرهنگی و هنری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش به جهت‌گیری این معاونت در سال 94 اشاره و اظهار کرد: اولین جهت‌گیری این معاونت، مدرسه‌ای کردن فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی، کاستن از حجم فعالیت‌‌های جشنواره‌های ملی،‌ استانی و منطقه‌ای و توسعه فعالیت‌‌ها و جشنواره‌های مدرسه‌ای است.

وی به توسعه و تقویت تشکل‌های دانش‌آموزی و تغییر نقش مربیان تربیتی از مجری فعالیت‌های پرورشی به رهبری فعالیت‌های تربیتی مدارس اشاره کرد و گفت: کیفیت بخشی محتوایی فعالیت‌های پرورشی و تربیتی مدارس با توسعه مشارکت خانواده‌ها، معلمان و دانش‌آموزان و جریان‌سازی تربیت اسلامی با وارد کردن ظرفیت‌های مردمی و اقشار به ویژه در فعالیت‌های حوزه قرآن، عترت و نماز» در سال‌جاری انجام می‌شود.

کفاش با اشاره به اینکه «بازسازی،‌ توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی، کانون‌های فرهنگی تربیتی، دارالقرآن‌ها و مراکز مشاوره تربیتی تحصیلی در سال‌جاری انجام می‌شود، بیان کرد: توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی به‌ویژه در سطح شهرستان‌ و مناطق، اجرای طرح ارزشیابی حضوری از فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی استان‌ها و مناطق و کاهش دریافت گزارشات مکتوب، تدوین کتابچه‌های راهنمای فعالیت‌های پرورشی فرهنگی مدارس و کاهش صدور بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها و برنامه‌ ریزی جامع و گسترده آموزش‌هایی مستمر و کاربردی برای مربیان پرورشی و مشاوران مدارس برای به روزآوری آنان، از جهت‌ گیری‌های امسال معاونت پرورشی و فرهنگی است.

توسعه اردوهای دانش‌آموزی زیارتی

وی با بیان اینکه توسعه اردوهای دانش‌آموزی به ویژه سفرهای زیارتی گروهی و سازنده به عتبات عالیات و مشهد مقدس و جهت‌دهی برنامه‌های اوقات فراغت به ویژه در تابستان به سمت آموزش مهارت‌ها و اردوهای سازندگی، در سال‌جاری انجام خواهد شد، ادامه داد: راه‌اندازی شبکه اجتماعی دانش‌آموزان با استفاده از دانش‌آموزان نخبه سطح ملی در زمینه‌های قرآنی و معارف اسلامی و فرهنگی و هنری و تشکل‌های دانش‌آموزی و تولید بسته‌های آموزشی و تربیتی مورد نیاز مدارس در زمینه‌های مختلف فرهنگی و هنری، نمایشنامه، سرود از جمله‌ جهت‌گیری‌های امسال است.

اجرایی کردن سند توسعه اقامه نماز در مدارس کشور

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، توسعه مراکز دارالقرآن‌ها و مدارس قرآنی،‌ پرورش حافظان قرآن، اجرای کامل طرح حفظ موضوعی قرآن کریم، انس با اهل بیت(ع) و اجرایی کردن سند توسعه اقامه نماز در مدارس کشور، اشاره کرد و گفت: طرح جامع تربیت و طرح جامع هدایت تحصیلی و نظام جامع مشاوره امسال تدوین می‌شود.

گسترش کنگره‌های بزرگداشت شهدای فرهنگی و دانش‌آموز

وی افزود: توسعه و گسترش جشنواره‌های تجارب برتر تربیتی در سطح مناطق، استان‌ها و ملی، استفاده از منابع سرگذشت پژوهشی شهدای امور تربیتی در تدوین کتب و جزوات آموزشی و تربیتی برای جامعه فرهنگیان و دانش‌آموزان و گسترش کنگره‌های بزرگداشت شهدای فرهنگی و دانش‌آموز در سطح مناطق و شهرستان‌ها و توسعه اتاق‌های فکر و بازنگری مجموعه فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی آسیب‌شناسی و کشف راه‌حل‌های جدید ارتقای و برنامه‌ها و فعالیت‌ها از دیگر  جهت‌گیری‌های سال جاری است.

کفاش با بیان اینکه عملیاتی کردن بندهای مرتبط با حوزه پرورشی و فرهنگی اسناد بالا دستی به ویژه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از جهت‌گیری امسال است، گفت: توسعه برگزاری با شکوه جشن تکلیف دانش‌آموزان در سطح استانی و ملی به همراه آموزش احکام و مرجع شناسی و برنامه‌‌های دوران تکلیف را در سال‌جاری پیش‌بینی کردیم.

captcha