کد خبر: 3164827
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳
امیدیان بیان کرد:

بیش از ۲۰۰ میلیون تومان؛ گردش مالی اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان در سال ۹۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان گفت: در سالی که گذشت‌ بیش از ۲۰۰‌ میلیون تومان گردش مالی داشته‌ایم که از این مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان به مؤسسات مجری طرح‌های آموزشی پرداخت شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برگزاری سومین جلسه هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان ادامه داد: طی این جلسه تراز مالی سال 93  بررسی و بر روی بودجه سال 94 این اتحادیه بحث و تبادل نظر شد.

وی با اشاره به اینکه در سالی که گذشت بیش از 200 میلیون تومان گردش مالی داشته‌ایم، اظهار کرد: از این مبلغ، 150 میلیون تومان به طرح‌های آموزشی اختصاص یافته است که به مؤسسات مجری پرداخت شده و مبلغی بالغ بر 135 میلیون تومان نیز از طریق اداره تبلیغات اسلامی استان ویژه طرح‌های آموزشی، تبلیغات و ترویجی دریافت شده است.

برپایی مجمع عمومی مدیران مؤسسات قرآنی در خردادماه 94

امیدیان با اشاره به اینکه بررسی و جمع‌بندی گزارش کامل‌تر بودجه سال 94 اتحادیه به جلسه بعدی موکول شد، عنوان کرد: مجمع عمومی مدیران مؤسسات قرآنی همراه با دوره آموزش آنها در خردادماه امسال برگزار می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان ادامه داد: همچنین زمینه‌سازی برای شانزدهمین جلسه هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور، دریافت نظرات و پیشنهادات برای برپایی بهتر این جلسات در اردیبهشت‌ماه به‌منظور میزبانی بهتر این جلسه از دیگر مواردی بوده است که در این جلسه به آن پرداخته شد.

پرداخت 40 میلیون بدهی باقی‌مانده سال 93 در فصل بهار

وی بیان کرد: همچنین در این جلسه مقرر شد تا بدهی باقی مانده از سال 93 که حدود 40 میلیون تومان به مؤسسات قرآنی مجری در بحث آموزش، تبلیغی و ترویجی است، در سال جاری و طی ‌فصل بهار‌ پرداخت می‌شود.

امیدیان عنوان کرد: همچنین مقرر شد سه دوره آموزشی تربیت مربی مفاهیم قرآن، روخوانی و پیش‌دبستانی در ابتدای اردیبهشت‌ماه در خرم‌آباد برگزار شود و پس از مشخص شدن نظر کارشناس قرآنی استان، مؤسسات مجری این طرح نیز معین می‌شوند و حدود 70 نفر در این دوره‌های تربیت مربی نام‌نویسی کرده‌ و حضور خواهند داشت.

مدیر‌عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان با اشاره به شش کارگروه تشکیل یافته در این هیئت مدیره، اضافه کرد: سرفصل‌های مهمی که نیاز است در این شش کارگروه به‌صورت مشترک پیگری شود، تصویب شد تا کارگروهی منسجم از مؤسسات و با بهره‌گیری از ظرفیت آنها تشکیل شود. همچنین مقرر شد تا عضوگیری از مؤسسات برای این کارگروه‌ها در فرآیند اداری طی هفته آینده شکل گیرد و مسئولان کارگروه‌ها روند اجرایی آن را ایجاد کنند تا اولین جلسه این کارگروه‌ها در حاشیه مجمع عمومی مدیران مؤسسات قرآنی استان که خردادماه امسال انجام می‌شود، برگزار شود.

برپایی نمایشگاه «دو هفته قرآنی» با رویکرد «تغذیه فرهنگی خانواده‌ها در بستر قرآن»

وی با اشاره بیمه فعالان قرآنی، افزود: بر اساس تفاهم‌نامه معاونت قرآن و عتر‌ت، فرآیند اجرایی بیمه فعالان قرآنی هفته آینده انجام شود و مؤسساتی که در حوزه‌های مربوطه فعالیت می‌کنند و دارای شرایط لازم هستند جهت قرارگیری در لیست بیمه فعالان قرآنی به ارشاد معرفی شوند.

امیدیان با اشاره به ‌حضور منصور احمدی، مسئول دفتر قرآن و عترت ارشاد در این جلسه، گفت: بحث بیمه فعالان قرآنی و همچنین انجام مکاتبه‌ای با مؤسسات قرآنی استان که عضو این اتحادیه نیستند، از دیگر موارد مطروحه در این جلسه بود.

وی با اشاره به برپایی نمایشگاهی با عنوان«دو هفته قرآنی» با رویکرد «تغذیه فرهنگی خانواده‌ها در بستر قرآن» طی ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان به‌عنوان عضو اثرگذار در این نمایشگا‌ه حضور پیدا می‌کند.

مدیر‌‌عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان بیان کرد: این نمایشگاه طی ماه مبارک رمضان یک هفته در مرکز استانداری و یک هفته نیز در مراکز شهرستان‌ها برگزار می‌شود و هدف از برپایی این نمایشگاه این است که از پس از افطار تا پاسی از شب علاوه بر اینکه میزبان روزه‌داران باشد، بتواند فضای فرهنگی، تبلیغی و قرآنی مجموعه خانواده را در راستای این نمایشگا ایجاد کند.

55 مؤسسه قرآنی تحت نظارت اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان هستند

امیدیان با اشاره به اینکه 55 مؤسسه قرآنی و حدود 150 خانه قرآن شهری و روستایی تحت نظارت اتحادیه مؤسسات لرستان هستند، اضافه کرد: حدود 40 تا 50 مؤسسه تحت نظارت اداره ارشاد استان است که با توجه به ظرفیت اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی این استان مقرر شد تا این مؤسسات نیز جهت بهره‌مندی تحت نظارت این اتحادیه قرار گیرند.

وی با اشاره به حضور محمد لروند، مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان طی این جلسه، بیان کرد: برای انجام فعالیت‌های بهتر قرآنی در سراسر استان مقرر شد تا همکاری‌ها و ظرفیت‌سازی‌ها از سوی دارالقرآن و اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان بیش از گذشته برای اتحادیه به‌عنوان عضوی اثرگذار در این عرصه فراهم شود.

امیدیان ادامه داد: همچنین طی این جلسه نیز نشستی با ولی‌الله منتظری، مدیرکل کمیته امداد استان لرستان و فروتن، معاون فرهنگی کمیته امداد استان در‌خصوص تفاهم‌نامه 5 ساله که از سوی اتحادیه با این کمیته طی سال 93 بسته شده بود، برگزار شد و مواردی بیان شد تا مشکلات احتمالی در این زمینه برطرف شود. همچنین طی این تفاهم‌نامه 16 هزار نفر از اعضای تحت پوشش این کمیته در بخش صحیح‌خوانی در سال 93 آموزش دیدند.

وی با اشاره به اینکه طی این جلسه مقرر شد تا کمیته امداد ظرفیت قرآنی‌اش را به مؤسسات قرآنی تحت پوشش این اتحادیه واگذار کند، ادامه داد: هر مؤسسه قرآنی پایگاه فرهنگی برای کمیته امداد شود و در حقیقت به‌دنبال عملیاتی ساختن شعار سال 94 هستیم.

ارائه گزارشی از روند فعالیت‌ها و بودجه قرآنی اتحادیه

مدیر‌عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان همچنین از حضور حبیب‌الله خجسته‌پور، فرماندار خرم‌آباد در این جلسه خبر داد و گفت: طی این جلسه گزارشی از روند فعالیت‌ها و بودجه قرآنی اتحادیه بیان شد و مجموعه فعالیت‌هایی که در سطح شهرستان خرم‌آباد با 17 مؤسسه و 10 خانه قرآن شهری و روستایی داشتیم و ظرفیت عظیم فعالیت‌های آنها را بیان کرده‌ایم.

امیدیان بیان کرد: همچنین طی این جلسه فرماندار خرم‌آباد قول مساعد دادند تا طرح‌ها و ایده‌های قرآنی و المان‌های قرآنی برای جایگزینی در ورودی‌های شهر به شهرداری ارائه شود تا مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد. همچنین در‌نظر داریم تا هماهنگی‌ها و همکاری‌های را در زمینه فعالیت‌های قرآنی که مرتبط با اتحادیه و مؤسسات قرآنی است را در دستور کارهای اتحادیه استان قرار دهیم.

وی با اشاره به پیشنهاد ارائه شده از سوی اتحادیه مؤسسات لرستان به فرماندار خرم‌آباد، تصریح کرد: یکی از پیشنهادات مشاور قرآنی فرماندار خرم‌آباد است تا روش خوبی برای الگوگیری سایر شهرستان‌ها باشد. با توجه به اینکه مؤسسات کار میدانی انجام می‌دهند و با توجه به اینکه فضای کارشان اقتصادی نیست بلکه الهی است و آنچه که از مؤسسات قرآنی خارج می‌شود برگرفته از صداقت گفتار و رفتارشان است، می‌توانند به طور مطلوب در این فضا ورود پیدا کنند.

امیدیان عنوان کرد: پیشنهاد دیگر این بود که درخواست دادیم تا گروهی از فرمانداری و گروهی نیز از اتحادیه، کارگروهی را به‌منظور رصد اطلاعات کمی و کیفی و معرفی ظرفیت‌های مؤسسات شکل دهند تا اطلاعات کامل و کافی تهیه شود تا در اختیار فرمانداری برای معرفی ظرفیت مؤسسات و اتحادیه و هماهنگ‌سازی و همکاری در امور قرآنی در مسیر خط واحد به دور از موازی‌کاری‌هایی، قرار گیرد.

captcha