کد خبر: 3210145
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹

طلاب و روحانیون خراسان شمالی کشتار کودکان و زنان یمنی را محکوم کردند

گروه سیاسی: طلاب و روحانیون خراسان شمالی در تجمعی اعتراض‌آمیز، کشتار کودکان و زنان یمنی را محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام  نوری، عضو شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی روز یکشنبه، 6 اردیبهشت‌ماه در تجمع اعتراض آمیزاساتید، طلاب و روحانیون خراسان شمالی علیه کشتار وحشیانه مردم یمن توسط رژیم آل سعود بیان کرد: همچنان‌که خوارج به‌دلیل همان تعصب و حماقت جاهلی بزرگترین دردسرها و فتنه‌انگیزی‌ها را در اسلام به‌وجود آوردند  امروز آل سعود نیز با کمک آمریکا و اسرائیل مصداق این امر شده است.

وی افزود: این گروه از آزاد اندیشی ملت درکشورخودشان  ناراحت هستند و به بهانه‌های واهی خون زنان وکودکان بی‌گناه را به زمین ریخته و نام آن را دفاع ازحرمین شریفین می‌گذارد.

عضو شورا استانی حوزه علمیه خراسان شمالی اظهار کرد: آیا این 200 کودک مسلمانی که تا کنون به خاک وخون کشیده شده‌اند تهدیدی برای حرمین بوده‎اند و آیا بعد از اعلام آتش‌بس، بمباران کردن شهرها و تاسیسات یک کشورکه  نام آن را حملات امید بگذارند، توهین به خرد انسانی و صلح جهانی نیست.

امام‌جمعه موقت بجنورد گفت: ملتهای مسلمان باید دربرابرمسلمان کشی آل سعود بپاخیزند و در سراسر دنیا نسبت به این جنایات غیرانسانی ابراز تنفر و انزجار داشته باشند تا برخی دولتمردان این جوامع که گویا عطش زر و زور و سراب وابستگی به آمریکا آنان را فلج و زمین‌گیر نموده است به غیرت آمده و به فکر این مردم مظلوم بیفتند.

وی با تحلیلی از سوابق تفرقه‌افکنی استکبار در بین جوامع اسلامی و نیز بیان جنایت‌های جریان‎های وهابی و همفکران آنها از ابتدای تاریخ اسلام تاکنون بیان کرد: این تجمعات کمترین کار در راستای عمل به فرمایش پیامبر گرامی اسلام (ص) است.

یادآور می‌شود، در پایان این مراسم طلاب با شعارهایی علیه آمریکا، اسرائیل و آل سعود خشم و انزجار خود را از این اقدامات غیرانسانی اعلام کردند.

captcha