حجتالاسلام والمسلمین علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیتالاحزان حضرت زهرا(س) استهبان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به بازدید حجتالاسلام محمدرضا حشمتی، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از این مجموعه و مدارس شبانهروزی این مرکز اظهار کرد: بهدلیل فعالیت گسترده مؤسسه بیتالاحزان و تربیت حافظان و قرآنآموزان بسیار در سراسر کشور، مقرر شد تا نگاه ویژه و اختصاصی به این مدرسه شبانهروزی در شورای توسعه فرهنگ قرآنی شود تا بودجهای جدا و حمایت جداگانهای از این مرکز انجام شود.
شاهسونی با اشاره به اینکه تعطیلی مدرسه شبانهروزی امام رضا(ع) بهدلیل کمبود بودجه و عدم حمایت لازم از جمله موارد مطروحه بوده است، اظهار کرد: مقرر شد تا طی نامهای طرحها و درخواستهای حمایتی در کوتاهترین زمان به معاونت قرآن وعترت فرستاده شود تا درخصوص آنها تصمیمگیری شود.
مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیتالاحزان حضرت زهرا(س) همچنین از طرح اردوگاه قرآنی استقبال شد و ادامه داد: این اردوگاه مقرر شده است تا در مساحتی 30 تا 40 هزار متر مربع که در کنار موقوفه قرآنی فدک است بهمنظور بهرهمندی تمامی مؤسسات کشور از این اردوگاه و همچنین برگزاری دورههای آموزشی ویژه قرآنآموزان سایر مؤسسات سطح کشور ایجاد شود.
وی افزود: در کنار موقوفه قرآنی فدک، چند قطعه زمین بوده است که طی رایزنیهایی که از سوی بیتالاحزان با اداره اراضی و جهاد کشاوری استان انجام داده شده مقرر شد که این اردوگاه جنب موقوفه قرآنی فدک که باغی سرسبز است، ساخته شود.
شاهسونی با اشاره به حضور معاونت قرآن و عترت ارشاد در حسینیه صاحبالزمان(عج) روستای قرآنآباد، اضافه کرد: از بهرهگیری این حسینیه بهعنوان محلی برای برگزاری مدارس حفظ و تفسیر یکساله کل قرآن کریم بیتالاحزان استقبال کرد و همچنین بر استفاده از فضای حسینیهها و تکایا که در طول سال خالی هستند برای تشکیل کلاسهای قرآن و مدارس شبانهروزی قرآن تأکید کرد.
مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیتالاحزان حضرت زهرا(س) با اشاره به درخواست قرآنآموز کشمیری بر حضور دیگر دوستانش در کلاسهای مدارس شبانهروزی بدون پرداخت شهریه، ادامه داد: بهدلیل اینکه هر حافظ که در مدارس شبانهروزی مشغول به تحصیل است باید ماهی 120 هزار تومان شهریه بپردازد و این متقاضیان از کشمیر هندوستان توان پرداخت شهریه را ندارند. این مسئله با حجتالاسلام حشمتی بیان شد که مقرر شد درباره آن بیشتر بررسی شود و با فراهم کردن شرایط لازم زمینههای حضور این حافظان بدون پرداخت شهریه فراهم شود.
یادآور میشود، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد بر فعالیتهای بیتالاحزان بهعنوان مؤسسه مادر در عرصه فعالیتهای قرآنی کشور بهویژه در زمینه حفظ قرآن کریم، تأکید کرد. وی همچنین مدراس شبانهروزی تخصصی حفظ قرآن را الگویی موفق برای گسترش فرهنگ قرآنی در سراسر کشور دانست و همچنین بر فعالیت حافظان و قرآنآموزان این مؤسسه بهعنوان مربیان قرآن و فعال قرآنی در کشور تصریح کرد.