به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با توجه به سهمیهبندی فروش بن در استانها، قابلیت خرید بنکارتهای دانشجویی تا پنجشنبه، 10 اردیبهشت فراهم بود و پس از اینکه ظرفیت 250 هزار بن الکتریکی خرید کتاب تا شنبه، 12 اردیبهشت تکمیل شد، دیگر امکان ثبتنام در این سایت وجود ندارد و به دانشجویان و طلاب توصیه میشود که برای ثبتنام اقدامی نکنند.
متقاضیان از امروز یکشنبه، 13 اردیبهشت برای دریافت کارتهای خود باید به شعب منتخب خود که در سایت مشخص کرده بودند، اقدام کنند. متقاضیان برای دریافت این بن کارتها باید کارت ملی، کارت دانشجویی، شناسنامه و کد رهگیری همراه داشته باشند تا شعب بانک صادرات پس از احراز هویت بنها را به دانشجویان تحویل دهند.
متقاضیان دریافت بن کارتهای الکترونیکی خرید کتاب، از 13 اردیبهشت تا روزهای پایانی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران فرصت دریافت بن کارتهای خود در شعب منتخب بانک عامل را دارند.
30 برنامه به نشست سراها اضافه شد
یحیی دهقانی، مدیر کمیته علمی، فرهنگی و سرای اهل قلم گفت: برنامه سراهای نمایشگاه امسال در قالب 6 سرا برگزار میشود، پیش از این قرار بود 200 نشست در این سراها برگزار شود که با هماهنگیهای صورت گرفته تعداد این نشستها به 230 برنامه رسید.
وی افزود: در تالار گفتوگو و سرای اصلی 90 نشست برگزار میشود و سایر نشستها در چهار سالن بینالملل، آموزشی، دانشگاهی و کودک و نوجوان در برگزار خواهد شد.
دهقانی ادامه داد: محور نشستهای بینالمللی در سالن اصلی نشر و کتاب است. همچنین «روز کشورها» از دیگر برنامههای این سرا به شمار میآید. در روز رایزنهای فرهنگی از کشورهای موسوم به آن روز حاضر خواهند شد. این روزها به نام کشورهایی مانند فرانسه، عمان، رومانی و ایتالیا نامگذاری شده است.
وی درباره تعداد نشستهای اضافه شده توضیح داد: در سالن بینالملل نمایشگاه روزانه 5 نشست تخصصی برگزار میشود و «یک روز و یک زبان» از ویژه برنامههای نشستهای این سراست. همچنین در سالن ناشران آموزشی روزانه حدود 4 نشست در حوزه آموزش و تعلیم برگزار میشود. وی تفاوت نشستهای این دوره از سراها با سالهای گذشته را موضوع توجه به حوزه نشر و کتاب دانست.
گفتنی است، بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از 16 تا 26 اردیبهشت در مصلای امام خمینی(ره) با شعار «خواندن، گفتوگو با جهان» برگزار میشود.