کد خبر: 3252627
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۴
آیت‌الله مجتهد شبستری:

مبارزه با افکار التقاطی ویژگی بزرگ شهید مطهری بود

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه مبارزه با افکار التقاطی ویژگی بزرگ شهید مطهری بود، گفت: دلسوزی برای اسلام، دوری از تحجر و انقلابی بودن آن شهید بزرگوار را بر این اعتقاد استوارتر می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، آیت‌الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی روز گذشته، 13 اردیبهشت در آئین سی و یکمین یادواره بزرگداشت مقام معلم استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: معلمان علاوه بر تعلیم دروس و مطالب علمی، ارزش‎های اسلامی و اخلاقی را به دانش آموزان آموزش دهند.

وی با بیان اینکه شهید مطهری همواره در راه علم‎آموزی و زدودن خرافات جد و جهد می‎کرد، ادامه داد: مبارزه با افکار التقاطی ویژگی بزرگ شهید مطهری بود؛ از سویی دلسوزی برای اسلام، دوری از تحجر و انقلابی بودن آن شهید بزرگوار را براین اعتقاد استوارتر می‌کرد.

امام جمعه تبریز همچنین استاد مطهری را الگوی مناسبی برای معلمان دانست و گفت: معلمان باید اخلاق و آداب اسلامی را در کلاس ترویج و جوانان را از گرایش به برنامه‎های انحرافی ماهواره بر حذر دارند.

وی معلمان را درخط مقدم مقابله با تهاجم فرهنگی غرب خواند و تأکید کرد: امروز معلمان رسالت سنگینی بر عهده دارند و مبادا با غفلت نوجوانان و جوانان تحت تأثیر افکار غرب‌زدگان و شرق‌زدگان قرار گیرند.

عضو خبرگان رهبری با تأکید بر ضرورت ترویج و آموزش اخلاق دینی در مدارس خاطرنشان کرد: ضروری است معلمان اخلاق و عقاید اسلامی و دینی را در لابلای آموزش‎‏های درسی به دانش آموزان آموزش دهند.

captcha