کد خبر: 3259476
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴
حجت‌الاسلام جلیلیان:

طلاب و روحانیون با ارتباطات سازنده جوانان را از حیله دشمنان آگاه کنند

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام بر لزوم تمرکز بیشتر طلاب و روحانیون بر مسائل تهاجم فرهنگی دشمنان در جامعه تأکید کرد و گفت: با ارتباطات خوب و سازنده می‌توان جوانان را از کید دشمن آگاه کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین شمس‌الدین جلیلیان، نماینده ولی فقیه در سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام امروز، 15 اردیبهشت در نشست اعضای شورای بسیج طلاب و روحانیون این استان با اشاره به تحولات منطقه، اظهار کرد: هر روز شاهد تأثیرگذاری بیشتر ایران در منطقه هستیم و در مقابل دستپاچگی سران عربستان از این تأثیرگذاری روز افزون که باعث واکنش‌های غلط آل سعود شده است.
وی گفت: اقدامات غلط  سران عربستان سرعت بیشتری را به تأثیرگذار بودن ایران اسلامی در منطقه داده که این از برکت خون شهیدان است که الان شاهد این همه موفقیت و تأثیرگذار بودن کشور عزیزمان هستیم.
جلیلیان افزود: در بحث داخلی ما باید تمرکز بیشتری بر مسائل و تهاجمات فرهنگی دشمن داشته باشیم و در این عرصه طلاب و روحانیون وظیفه‌ای خطیر و تأثیرگذار در جامعه دارند.
نماینده ولی فقیه در سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام، گفت: امروز فضا و ظرفیت بسیار آماده است و ما باید این فرصت را غنیمت بشماریم و هرچه بیشتر به فکر رفع نیازهای فرهنگی جامعه باشیم.
وی با بیان اینکه ما طلاب و روحانیون باید هر چه بیشتر در فضاهای دانشجویی و دانش‌آموزی قرار بگیریم و تمامی فاصله‌های ایجاد شده جوانان با روحانیون را با استفاده از محبت و مهربانی بیشتر جبران کنیم، گفت: با استفاده از این ارتباطات خوب و سازنده می‌توان جوانان را از کید دشمن آگاه و با معارف ناب معصومان(ع) آشنا کنیم.

captcha