کد خبر: 3306149
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۸
نماینده انگلیس در مسابقات قرآن:

راهنما و نقشه سفر به سعادت، قرآن کریم است

گروه بین‌الملل: اگر بخواهیم به سفر برویم به یک نقشه نیاز خواهیم داشت تا به ما جهت درست را نشان دهد و اگر می‌خواهیم به سوی سعادت سفر کنیم، راهنمای ما قرآن کریم است.

الیاس البدر، شرکت‌کننده انگلیسی در سی‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن، 23 سال دارد و حافظ کل قرآن است، اما در رشته قرائت این دوره از مسابقات شرکت کرده است.
وی از حدود 8 – 9 سالگی قرائت قرآن را آغاز کرده و در مدت 6 ماه حافظ کل قرآن شده است.
الیاس در رشته اقتصاد تحصیل کرده و سپس به مصر رفته و مقامات و شیوه قرائت را نزد شیوخ الازهر به صورت خصوصی فراگرفته است.
«محمود شحات محمد انور»، مربی وی بوده است و می‌گوید که شیوه قرائت او را که در ایران و جهان مشهور است، بیش از همه اساتید قرآنی می‌پسندد.
این حافظ قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: هر بار که قرآن می‌خوانی، هر بار که آیه‌ای را می‌خوانی، چیز تازه‌ای را فرا می‌گیری. اگر یک آیه را 10 بار بخوانی، هر بار چیز تازه‌ای به تو می‌آموزد.
وی که خود در زمینه آموزش تجوید و نحوه قرائت قرآن کریم به کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کند، می‌گوید: به هر حال در انگلیس این یک موضوع جدید است و ان‌شاءالله به مرور زمان شرایط برای فعالیت‌های قرآنی بهتر خواهد شد.
الیاس ادامه می‌دهد: گرچه حدود 3 میلیون مسلمان در انگلیس وجود دارد، بسیاری نمی‌دانند که چنین جمعیتی از مسلمانان در این کشور زندگی می‌کنند، چون آنجا یک کشور اسلامی نیست و مردم هم بسیار مشغله دارند همه در حال انجام کار هستند و مسلمانان عموماً قابل تشخیص نیستند، اما در ماه رمضان در هر روستا و شهری، علما، قاریان و حافظان و مردم روزه‌دار را در برنامه‌های مختلف در مساجد و مراکز اسلامی می‌توان دید.
این حافظ قرآن افزود: در گذشته شرایط مسلمانان در انگلیس چندان خوب نبود، اما به مرور زمان همه چیز در حال بهتر شدن است و من به عنوان یک مسلمان انگلیسی از شرایط راضی هستم. در کشور ما مؤسسات و دانشگاه‌های اسلامی زیادی وجود ندارد و برای ادامه تحصیل در رشته‌های اسلامی افراد مجبور به سفر به دیگر کشورها هستند.
الیاس البدر گفت: من در نزدیکی منچستر زندگی می‌کنم. در منطقه‌ای که ما ساکن آن هستیم ادیان مختلفی حضور دارند، اما با همه آن‌ها یکسان برخورد می‌شود و تفاوتی میان آن‌ها وجود ندارد.
مسابقات بین‌المللی قرآن ایران
این فعال قرآنی افزود: مسابقات ایران باید به الگویی برای دیگر کشورها تبدیل شود. در این مسابقات عده زیادی از جوانان شرکت می‌کنند. با شرکت‌کنندگان بدون تبعیض و به‌صورت عادلانه و خوبی برخورد می‌شود. من دوستان قاری زیادی دارم که برای ماه رمضان به ایران می‌آیند و می‌گویند که ایران بهترین کشوری است که برنامه‌های قرآنی برگزار می‌کند.
البدر گفت: اولین بار است که در مسابقات بین‌المللی قرآن ایران شرکت می‌کنم. چون خود مربی قرآن در کشورم هستم معمولاً به فرستادن مسابقه‌دهندگان به کشورهای دیگر مبادرت می‌کنم، اما از بازخوردهایی که دریافت می‌کنم می‌دانستم که ایران سازماندهی‌شده‌ترین مسابقات قرآن را در جهان دارد.
وی افزود: مردم ایران بسیار مهربان و بخشنده هستند و من بسیار خوشحالم که در مقابل آن‌ها به قرائت قرآن پرداختم.
الیاس البدر در ادامه گفت: در این مسابقات شرکت‌کنندگانی وجود دارند که شاید دو برابر من سن و کوله‌باری از تجربه دارند اما به هرحال امیدوارم که بتوانم در این مسابقات موفق شوم.
وی افزود: قرائت شرکت‌کنندگان مصر، پاکستان و به ویژه ایران را بسیار خوب دیدم فکر می‌کنم که این سه کشور اول شوند.
البدر گفت: شعار این مسابقات «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا» است و ایرانی‌ها الگوی خوبی برای باقی جهانیان در این زمینه ایجاد کرده‌اند. بسیار لذت‌بخش است که مردم را در کنار هم جمع کنیم.
توصیه‌هایی برای جوانان
وی با اشاره به اینکه شاید امروز جوانان مسلمان توجه کمتری نسبت به قرآن نسبت به گذشته داشته باشند، گفت: شاید این به آن دلیل است که امروزه فناوری و ابزارهای زیادی وجود دارد که در صورت عدم استفاده مثبت و درست می‌توانند سبب پراکندگی ذهن جوانان مسلمان شود.
حافظ و قاری قرآن از کشور انگلیس اظهار داشت: قرآن یک هدیه بی‌نظیر و شگفت‌انگیز است، هرچه به قرآن نزدیکتر شوید، خداوند درهای بیشتری را به روی شما باز خواهد کرد و زندگی بسیار بهتر خواهد شد. توصیه من به جوانان این است که قرآن را رها نکنند.
وی  در پایان گفت: اگر بخواهیم به سفر برویم به یک نقشه نیاز خواهیم داشت تا به ما جهت درست را نشان دهد و اگر می‌خواهیم به سوی سعادت سفر کنیم، راهنمای ما قرآن کریم است.

captcha