کد خبر: 3310881
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲
گزارش ایکنا از وفاداری یک ملت؛

موجی از عشق به امام و رهبری در بیست‌و‌ششمین «چهارده خرداد»

گروه سیاسی: در بیست و ششمین سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب، حرم مطهر امام خمینی(ره) همچنان از عشق و علاقه اقشار مختلف مردم به امام و رهبری آکنده بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، 26 سال از فراق شخصیتی می‌گذرد که انقلاب اسلامی با یاد و نام او در جهان شناخته می شود؛ شخصیتی که قیامش قیامت در دل ها بود و روز رفتنش، قیامت دیگر بر پا شد. امام نوری شد که امروز در امتداد آن عاشقان مرام و مکتبش سال های سال است پروانه وار به گردش می چرخند. 26 سال است نه تنها ملت ایران، بلکه دلدادگان روح الله حرم امام روز چهاردهم خرداد را میعادگاهی برای گرامیداشت آن امام بزرگوار می دانند و برای بزرگداشت رهبر وجدان های بیدار به یاد روزهای جمارانیش در صف مشتاقانش می نشینند.

امروز روز تکرار چهاردهم خردادهای 25 سال گذشته است. گروه‌های مردمی فوج فوج می آمدند تا سوگوار رحلتش باشند؛ سوگی که برای نسل های اول انقلاب اسلامی هنوز رنگ تازه ای دارد و همین تازگی است که نسل های جدید انقلاب را آشنا با مکتب خمینی کرده است. آنان نیز آمده اند تا وفاداری خود را به انقلاب پیر جماران به رخ بکشانند و بگویند این انقلاب به رغم دشمنان قسم خورده اش، سربازان تازه نفسی دارد که دست دراز بدخواهان را خواهد شکست. امروز فارس، کرد، ترک، لر، عرب و تمام اقوام ایرانی ترجیع بند «به عشق رهبر آمدیم» را سر می دادند تا نشان دهند هنوز پشتیبان ولی فقیه خود هستند تا به انقلاب آسیبی نرسد. حضور سران سه قوه، مسئولان لشکری و کشوری و شخصیت های سیاسی در کنار اقشار مختلف مردم خبر از همدلی و همزبانی و وحدت کلمه آنها را در اصول اساسی جمهوری اسلامی می دهد. حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی، تولیت آستان مطهر امام خمینی(ره) در ابتدای این مراسم به حاضرین خیر مقدم می گوید و اشاره به تقارن این مناسبت با سالگرد میلاد با سعادت امام زمان (عج) می کند. یادگار امام خمینی(ره) به دو ویژگی منحصر به فرد دوران امام زمان(عج) در کلام امام خمینی (ره) می پردازد. وی اظهار می کند: امام خمینی(ره) بسط عدالت واقعی در جهان و زندگی برادروارانه دو ویژگی منحصر به فردی است که امام خمینی(ره) آن را به عنوان ویژگی های دوران امام زمان(عج) برشمرده اند.

وی همچنین یکی از رشحات انقلاب اسلامی را وحدت عنوان کرد و گفت: امام خمینی(ره) قیام کرد تا جامعه اسلامی یکپارچه شود که این مسئله زمینه ظهور است؛ باید همه اقوام و گروه های شیعه و سنی برادر و همدوش یکدیگر باشند.

حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی می افزاید: پیام انقلاب اسلامی برادری و محبت بود و اینکه فردای بهتری را می سازیم و این پرچم را به دست کسی می دهیم که عقل را توسعه می دهد. وی تصریح می کند: اینجا سرزمین خمینی(ره) است و اگر کسی چپ نگاه کند زیر سایه فرماندهی کل قوا ملت اجازه هیچگونه تعدی را نمی دهد؛ ما تمامیت ارضی، حفظ استقلال وجب به وجب خاک کشورمان و حفظ امنیتی که در بالاترین رتبه ها قرار دارد را به هیچ قیمتی از دست نمی دهیم.

پس از سخنان یادگار امام، نوبت به سخنرانی رهبر معظم انقلاب می رسد. صدها هزار مشتاق امام و رهبری به پا می خیزند و شعار می دهند. شعارها هر یک نشان از دلدادگی ملتی است که سال ها در برابر فشارها، تهدیدها و تحریم ها سربلند مانده اند و رهبر خود را تنها نگذاشته اند. ایشان سخنان خود را با یاد منجی آغاز می کنند؛ مفهومی که در همه ادیان به نوعی نهفته است. ایشان تأکید می کنند: جامعه تشیع فقط به تاریخ گذشته خود متکی نیست. چشم به آینده دارد. در سخت‌ترین شرایط یک‌نفر معتقد به مهدویت، دل خالی از امید نمی‌داند. می‌داند که این دوران تاریکی و ظلم، این دوران تسلط ناحق قطعاً سپری خواهد شد. اعتقاد تشیع به مهدویت به همین‌جا محدود نمی‌شود. این شعله در جوامع شیعی، در قرن‌های گذشته بوده و همچنان وجود خواهد داشت و ان‌شاءالله دوران انتظار منتظران سر خواهد آمد.

رهبر معظم انقلاب همچنین به موضوع تحریف شخصیت امام (ره) می پردازند و می گویند: امام را نباید به عنوان صرفاً یک شخصیت محترم تاریخی نگاه کرد. بعضی اینجور می‌خواهند. این غلط است. امام مظهر عینی حرکت عظیمی است که ملت ایران آغاز کرد و تاریخ خود را متحول کرد. امام بنیان‌گذار یک مکتب فکری و سیاسی و اجتماعی است.

ایشان تأکید می کنند: شخصیت اصلی امام در تحقق آیه «وجاهدوا فی الله حق جهاده» است. امام با آن زمینه‌های برجسته‌ علمی وارد میدان مجاهدت فی سبیل الله شد و تا آخر عمر خود ادامه داد. دو کار بزرگ و بی سابقه در تاریخ کشور ما بوسیله امام تحقق پیدا کرد. یکی برانداختن بنای سلطنت موروثی ظالمانه و غیرعاقلانه. کار بزرگ دوم، ایجاد یک حکومت و نظام بر اساس اسلام بود، که این هم بعد از صدر اسلام در تاریخ کل اسلام بی سابقه بود.

captcha