کد خبر: 3313680
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۰

ضرورت استفاده از توان رسانه در جهت معرفی جاذبه‌های خراسان جنوبی

گروه اجتماعی: رئیس اداره مستندات نیروی انتظامی گفت: توان رسانه در جهت معرفی جاذبه‌های خراسان جنوبی به کار گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، مهدی یاراندی، سرپرست هیئت نظارت معاونت اجتماعی ناجا و رئیس اداره مستندات نیروی انتظامی امروز، 23 خرداد در بازدید از خبرگزاری ایکنا و ایسنای استان گفت: بسیاری از افرادی که به خراسان جنوبی سفر نکرده‌اند تصور نادرستی از وضعیت استان و شرایط امنیتی آن دارند که رسانه‌ها می‌توانند این نگاه را تصحیح کنند.

وی بیان کرد: تکیه رسانه‌های استان بر برخی از معضلات اجتماعی که بیشتر در شهرهای بزرگ مشاهده می‌شود و در استان های امنی مانند خراسان جنوبی تنها تعداد انگشت‌شماری از آن وجود دارد به لحاظ روانی تأثیر مطلوبی نخواهد نداشت.

رئیس اداره مستندات نیروی انتظامی با اشاره به برخی از ظرافت‌های خبررسانی عنوان کرد: به‌عنوان مثال در موضوعی چون طلاق بهتر است به جای اینکه بر آمار و ارقام تأکید کنیم خانواده‌های موفقی که در استان وجود دارند را معرفی کنیم.

یارندی ادامه داد: به‌عنوان کسی که برای اولین بار است به خراسان جنوبی سفر می‌کنم معتقدم که جاذبه‌های خراسان جنوبی به‌درستی به کسانی که قصد گردشگری دارند معرفی نشده است.

رئیس اداره مستندات نیروی انتظامی یادآور شد: یکی از عواملی که موجب موفقیت نیروی انتظامی در آرامش‌بخشی به مردم می‌شود همکاری با رسانه‌ها است و هر کجا که این تعامل باشد جامعه نیز احساس امنیت خواهد کرد.

 

captcha