کد خبر: 3315210
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۰
مدیرکل زندان‌های گیلان:

زندانیان با یاری گرفتن از قرآن دردهای خود را التیام بخشند

گروه اجتماعی: مدیرکل زندان‌های گیلان از زندان بعنوان فرصتی برای تدبر در قرآن یاد کرد و از زندانیان خواست تا با یاری گرفتن از قرآن دردهای خود را التیام ببخشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، سید حمید حسینی، مدیرکل زندان‌های استان گیلان امروز، 26 خرداد در بیست‌وششمین دوره از مسابقات قرآنی زندانیان استان که با حضور 72 مددجو برگزار شد، از زندان بعنوان فرصتی برای تدبر در قرآن یاد کرد و از زندانیان خواست تا با یاری گرفتن از قرآن دردهای خود را التیام بخشیده و به صحنه زندگی شرافتمندانه بازگردند.

وی گفت: قرآن داروخانه‌ای است که برای تمام مریضی‌های ما، داروی مناسب دارد و کسی که با قرآن انس دارد و تلاوت زیاد او را به تسلط رسانده، در هنگام هر مرض می‌داند که باید از کدام دارو استفاده کند.

مدیرکل زندان‌های گیلان تصریح کرد: انسان در کنار قرآن و در پیشگاه الهی قدرتمند است و آنچه را که می‌خواهد به آن می‌رسد و انسان نادم، مجرم، آشفته و بیمار در پیشگاه قرآن در امان است،  گریه می‌کند، تزرع و التماس می‌کند، احساس ترس می‌کند، به دنبال حامی و هوادار می‌گردد، به دنبال آرامش است، سنگ صبور می‌خواهد، به دنبال ضامن است و برای درد خود شفا می‌طلبد.

وی افزود: جوهر و مبنا و حقیقت همه هستی قرآن است و ارتباط با این کتاب در هر سطحی از نگاه کردن گرفته تا خواندن و تدبر در آن بر همگان آثار وضعی و تبعات خاصی بر زندانی می‌تواند بگذارد.

حسینی با اشاره به دستاوردهای سازمان زندان‌ها ‌در تربیت قرآنی زندانیان، گفت: وقتی که در زندان کشور جمهوری اسلامی ایران فرد بزهکار، قرآن را یاد می‌گیرد و سپس آموزش می‌دهد یا حفظ می‌کند، خون و گوشتش را آکنده از آیه‌های قرآنی و نماز و اخلاق اسلامی می‌کند و یا گواهینامه اشتغال و گذراندن دوره‌های مختلف احکام و عقاید و تحصیلات کلاسیک را انجام می‌دهد یا هنرمند می‌شود، اینها نشان می‌دهد که ما در مسیر اصلاح و تربیت قرآنی هستیم.

مدیرکل زندان‌های گیلان گفت: وجود 8 هزار قرآن‌آموز در زندان‌های ایران همگی دلالت بر سر زندگی مددجو و احیای دوباره‌شان دارد. این راهکارهای دینی اگر در جوامع دیگر ایجاد شود تکرار جرم، جنایت، بزهکاری و هتک حرمت شکل نخواهد گرفت و جامعه سالمی را خواهند داشت.

captcha