کد خبر: 3316057
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۵

نشست روحانیون مستقر و طرح هجرت در سیمرغ برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ: نشست روحانیون مستقر و طرح هجرت با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی سیمرغ در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام حبیب‌الله رمضانی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در این نشست با اشاره به نقش مؤثر روحانیت در جهت هدایت جامعه، گفت: ارتقای سطح آگاهی، افزایش بصیرت و بینش عمومی مردم یکی از رسالت‌های روحانیون در مقابله با هجمه‌های فرهنگی است.

وی با اشاره به تلاش‌های بی‌دریغ روحانیون در عرصه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و مذهبی، افزود: حضور روحانیون در روستاها و مناطق محروم باعث شده تا روحیه امید و نشاط در وجود این قشر از افراد جامعه دمیده شود.

رمضانی تصریح کرد: دشمنان که به نقش روحانیت در تداوم اسلام و انقلاب پی برده‌اند برای ایجاد فاصله بین مردم و روحانیت برنامه‌ریزی می‌کنند و به شیوه‌های مختلف می‌کوشند تا به اهداف شوم خود برسند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ با تأکید بر اهمیت تقویت ارتباط و تعامل بین مردم و روحانیون، یادآور شد: تعامل سازنده با جوانان، پاسخگویی به شبهات نسل جوان و جذب جوانان به مساجد از راهکارهایی است که می‌تواند ارتباط بین مردم و روحانیون را تقویت کند.

همچنین در خبر دیگری آمده است؛ نورالهی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان قائمشهر در کارگاه آموزشی پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر که با حضور مداحان در سالن کنفرانس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ برگزار شد، با تأکید بر افزایش مهارت‌های ارتباطی به‌عنوان بهترین راهکار پیشگیری از اعتیاد، گفت: پدیده اعتیاد به اذعان بسیاری از کارشناسان و مسئولان هم‌اکنون مهم‌ترین معضل اجتماعی کشور است و با وجود همه تلاش‌ها و مبارزه مستمر با مواد مخدر گمان می‌رود این روند همچنان ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به مواد تسهیل‌کننده مصرف مواد مخدر میان افراد جامعه، افزود: توصیه‌های دارویی، درمانی، باورهای عامیانه و ضرب‌المثل‌های تشویق‌کننده، آداب و رسوم خاص در بعضی جشن‌ها و میهمانی‌ها، بیشترین هنجارهای مصرف مواد در میان خرده فرهنگ‌ها و دوست ناباب، کنجکاوی، عدم آگاهی، فقر، طلاق، بیکاری، لذت‌جویی، خوش‌گذرانی از دیگر عوامل اعتیاد در جامعه است.

نورالهی فراگیری مهارت‌های زندگی را از مهم‌ترین عوامل پیشگیری از مصرف مواد مخدر دانست و ادامه داد: وقتی فردی توان حل مسئله، مهارت نه گفتن، استقلال، مهارت گفت‌وگو را داشته باشد قادر است مشکلات خود را به شیوه درستی حل کند و به اصطلاح از چاله به چاه نیفتد. مهارت‌های زندگی باید توسط خانواده و در مرحله دوم نهادهای آموزشی مثل مدرسه به کودکان آموزش داده شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان قائمشهر یکی دیگری از گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر را کمبود اعتماد به نفس در آنها دانست و گفت: اگر جوان اعتماد به نفس بالایی داشته باشد علاقه‌ای به مصرف مواد مخدر و نوشیدن مشروبات الکلی نشان نمی‌دهد. برای پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر در جوانان و نوجوانان باید به دنبال اعتماد به نفس، پذیرش و ارزش در آنها بود.

حمیدرضا گل‌محمدی

captcha