کد خبر: 3317006
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۴
امینی‌روش اعلام کرد:

برگزاری ۳۸۰ جلسه سیار قرآنی خانگی توسط اداره تبلیغات اسلامی جیرفت

گروه اجتماعی: سرپرست اداره تبلیغات اسلامی جیرفت گفت: هشت مرکز و مؤسسه قرآنی، ۳۷ خانه قرآن روستایی، دو خانه قرآن شهری و ۳۸۰ جلسه سیار قرآنی خانگی توسط اداره تبلیغات اسلامی جیرفت انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، خداداد امینی‌روش، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی جیرفت دیروز یکشنبه، 31 خرداد در آستانه فرارسیدن سالروز تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: تغذیه فکری روحانیان مستقر و تشکل‌های دینی از جمله مسئولان هیئت‌های مذهبی مراکز و مؤسسه‌های قرآنی وابسته به این نهاد از وظایف این سازمان است.
وی بیان کرد: آموزش افراد تاثیرگذار در راستای انتقال آموزه‌های صحیح دینی و مذهبی به مخاطبان، ایجاد تعامل سازنده و مفید با دستگاه‌های آموزشی برای برگزاری گفتمان‌های دینی چهره به چهره و کارگاهی در بین مخاطبان و استفاده از اساتید کشوری و استانی در برنامه‌ها، ایجاد تعامل با حوزه‌های علمیه منطقه و استفاده از این ظرفیت بزرگ دینی و علمی در اجرای برنامه‌های موردنظر در سطح شهرستان انجام شده است.
امینی‌روش افزود: بررسی مسائل و مشکلات به ویژه در بحث آسیب‌شناسی اجتماعی در مدارس و پاسخ به شبهات دانش‌آموزان با جلسات پرسش و پاسخ، رایزنی با امام جمعه و دیگر دستگاه‌های فرهنگی در راستای ارتقای فرهنگ عمومی مردم منطقه به ویژه در بحث خرده فرهنگ‌ها و آسیب‌ها، ایجاد زمینه مناسب جذب دانش‌آموزان در اوقات فراغت با ایجاد و تشکیل هسته‌های فرهنگی و طرح بوستان‌های معرفت با حضور روحانیان اعزامی طرح هجرت در شهرستان جیرفت از دیگر اقدامات این اداره در حوزه فرهنگ است.
وی ضمن اشاره به برگزاری همایش‌های فصلی برای مسئولان تشکل‌های دینی در این شهرستان تصریح کرد: به منظور پویانمایی تشکل‌های دینی و آشنایی با مسائل روز و استفاده از تجربه‌های یکدیگر و برگزاری مراسم دینی، ملی و مذهبی این همایش‌ها به شکل فصلی برگزار می‌شود.
امینی‌روش تبیین و پاسخ به شبهات فرق ضاله و دروغین با استفاده از روحانیان مجرب و متخصص را یکی دیگر از کارهای فرهنگی این اداره دانست و اظهارکرد: بسترسازی مفید در راستای عملیاتی کردن برنامه‌های فرهنگ دینی، ملی و مذهبی، تربیت نیروهای کارآمد در بخش‌های مختلف فرهنگی، دینی و مداحی و فرهنگ‌سازی استفاده بهینه از مراسم دینی و مذهبی مهم‌ترین دستاوردهای این سازمان است.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی جیرفت گفت: استقرار روحانی در خانه‌های عالم در راستای تقویت بنیه فرهنگی و دینی مردم روستاها از دیگر دستاوردهاست که باید امکانات رفاهی آنها فراهم و زمینه استقبال روحانی در مراکز دهستان‌ها و روستاها فراهم شود.

captcha