کد خبر: 3317629
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۷

۹۰ حافظ قرآن در زندان‌های خراسان جنوبی تربیت شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی به فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی در زندان خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: ۹۰ حافظ قرآن از یک جزء تا حافظ کل در اندرزگاه‌های استان تربیت شده‌اند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، محمدعلی اربابی، مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی روز گذشته، یکم تیرماه در نشست خبری مسئولان دستگاه‌های قضائی استان به‌مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضائیه گفت: سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی یکی از سازمان‌های وابسته به قوه قضایی است که هدف آن اجرای حکم حق برابر نظر مقامات قضایی مرتبط است.

وی با بیان اینکه مجموع زندانیان استان در سه ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 7.5 درصد کاهش داشته است، ادامه داد: اولین جرائم استان موادمخدر است و 82 درصد زندانیان در زمینه حمل و خرید و فروش موادمخدر دستگیر شده‌اند.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی خراسان جنوبی اظهار کرد: در سال گذشته آمار افراد بازداشتی توسط دستگاه قضایی استان 16 درصد بوده که امسال به 14 درصد کاهش یافته است و در مدت یاد شده 5 هزار و 603 نفر از زندانیان از مرخصی استفاده کردند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 2 هزار و 19 نفر از زندانیان به مناسبت‌های مختلف به مرخصی رفته‌اند، ادامه داد: همچنین یک هزار و 483 نفر از عفو مناسبتی استفاده کردند.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی خراسان جنوبی یادآور شد: سال گذشته 3 هزار و 137 نفر از زندانیان استان با شرکت در دوره‌های حرفه‌آموزی موفق به اخذ گواهینامه شدند.

اربابی به فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی در زندان خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: 90 حافظ قرآن از یک جزء تا حافظ کل در اندرزگاه‌های استان تربیت شده‌اند.

قدرت‌الله حاجی‌پور، مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به افزایش 15 درصدی اسناد صادره در دوهه سال جاری، بیان کرد: در این مدت اسناد اراضی ملی 140 درصد، خلاصه معاملات 8 درصد، شرکت‌های ثبت شده 9 درصد، اجرائیات 56 درصد، بازداشت املاک 6 درصد و رفع بازداشت املاک 11 درصد نسبت مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.

وی با بیان اینکه در دو ماهه امسال ازدواج نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد نداشته است، عنوان کرد: اما متأسفانه طلاق در مدت یاد شده 41 درصد افزایش یافته است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان جنوبی از کاهش 16 درصدی معاملات دفترخانه‌های استان خبر داد و یادآور شد: هم اکنون39 دفتر ازدواج و 12 دفتر طلاق و 39 دفتر اسناد رسمی در استان فعال هستند.

captcha