کد خبر: 3321424
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸

نمایشگاه قرآن در نهبندان گشایش یافت

گروه فعالیت‌های قرآنی: همزمان با ماه رمضان و با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان شهرستانی نمایشگاه قران کریم در نهبندان گشایش یافت.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، به‌نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ وارشاد اسلامی، احمد محبی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در حاشیه افتتاح نمایشگاه قرآن نهبندان گفت: این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و مبانی دینی و آگاه‌سازی جوانان در برابر تهاجم فرهنگی گشایش یافت.



وی افزود: این نمایشگاه در بخش نشر مکتوب دارای1000 عنوان کتاب و 4 هزار جلد کتاب با موضوعات قرآنی، مذهبی، ادعیه، اخلاقی، روانشناسی ، کودک و نوجوان و نیز در سایر بخش‌ها دارای غرفه‌های نرم افزار قرآنی، صنایع‌دستی با قرآن‌های خطی قدیمی، حجاب و عفاف و پاسخگویی به مسائل شرعی است.



یادآور می‌شود، این نمایشگاه از تاریخ 9 تا 15 تیرماه از ساعت 16 لغایت 23 در محل کانون بعثت شهرستان،ب رای بازدید علاقمندان دایر است.

captcha