حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین کوششی، دبیر شورای عالی قرآن شهرداری تهران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: شهرداری در نمایشگاه بینالمللی قرآن در زیرساختها و تجهیزات هزینه کرده است.
وی ادامه داد: علاوه بر آن در همه مناطق شهرداری تهران نمایشگاههایی مشابه نمایشگاه بینالمللی برپا شده است تا مردم هر منطقه بتوانند از آنها استفاده کنند و افرادی که نمیتوانند به نمایشگاه بینالمللی بروند به سهولت بتوانند از این امکانات استفاده کنند.
کوششی با اشاره به اینکه نمایشگاههای فوق در یکی از پارکهای بزرگ منطقه برپا شده است، عنوان کرد: این نمایشگاهها دارای60 تا 200 غرفه است و ساعت بازدید از 19 تا 24 شب است. این نمایشگاهها در راستای ارائه برنامهها مختلف قرآنی با بهرهمندی از ظرفیتهای مناطق مختلف برپا شده تا حداقل بتوانیم خلأیی که در نمایشگاه بینالمللی در خصوص عدم حضور مؤسسات قرآنی داشتیم را جبران کنیم.
حشور تشکلهای قرآنی مناطق در این نمایشگاهها
وی با تأکید بر اینکه مؤسسات حاضر در این نمایشگاههای قرآن منطقهای دارای مجوز از سازمان تبلیغات و ارشاد هستند، اظهار کرد: تمام مؤسسات و خانههای قرآن و تشکلهای قرآنی میتوانند در نمایشگاه قرآن مناطق حضور داشته باشند.
کوششی اظهار کرد: بیشترین برنامهها که در نمایشگاه قرآن مناطق ارائه میشود، شامل مشاورههای قرآنی و دینی با حضور کارشناسان، پاسخگویی به شبهات، برپایی محافل قرآنی در فضای باز پیشبینی شده با حضور شخصیتهای قرآنی منطقه، کتاب قرآن، غرفههای هنری قرآنی چون معرق و ... است.
دبیر شورای عالی قرآن شهرداری تهران تصریح کرد: همچین در این نمایشگاهها برای ایجاد جاذبه بیشتر، غرفههایی در حوزه کودکان و نوجوانان در راستای ایجاد امکان تفریحات قرآنی و آموزشهای قرآنی مناسب برپا شده است.
وی زمان برپایی این نمایشگاههای قرآن در مناطق را تا پایان ماه مبارک رمضان اعلام و بیان کرد: ارائه امکانات خدماتی و رفاهی و همچنین عرضه موادغذایی و تغذیههای مناسب در ماه مبارک رمضان از دیگر بخشهای این نمایشگاههای قرآن مناطق است.