به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) محمدحسین هاشمی؛ معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در آئین گشایش بخش بینالمللی بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی نمایشگاه قرآن کریم به ایراد سخن پرداخت و گفت: امروز جهان اسلام با رویدادهای بسیار مهم و تأسفباری روبروست و چالشهای جدی را در میان اقوام اسلامی شاهد هستیم؛ ظهور گروههای تکفیری و سلفی با ریشه وهابیت و پشتیبانی صهیونیستها و سرویسهای جاسوسی برخی کشورهای غربی و حمایت برخی کشورهای عربی منطقه موجب شده است که ضربات سهمگینی بر پیکر امت واحد اسلامی وارد شود.
وی ادامه داد: صهیونیسم و دشمنان اسلام امروز وحدت و یکپارچگی جهان اسلام را نشانه رفتهاند و موجب تفرقه بیش از پیش میان امت اسلامی شدهاند و باید اذعان کرد که آنها متأسفانه موفق شدهاند هدف خیزش بیداری اسلامی را منحرف ساخته و آن را به سمت نیل به اهداف شوم خود متمایل سازند.
هاشمی با اشاره به اینکه امروز در جهان اسلام به اوج و نهایت خود رسیده است تصریح کرد: با این وجود ما در جمهوری اسلامی ایران بنا به توصیه پیامبر عظیمالشأن برای عبور از این بحران به خود قرآن پناه بردهایم و معتقدیم که قرآن تنها راه نجات ماست و چه بسا تنها راه نجات امت اسلامی از این ورطهای است که در آن گرفتار آمدهاند.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدای فجر انقلاب اسلامی به دنبال احیای مرجعیت قرآن بوده است و باید به این نکته خاطر نشان کرد که راهبرد جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالملل امروز تنها مرجع قرار دادن قرآن است.
هاشمی افزود: احیای مرجعیت قرآن و اهل بیت(ع) که مفسران آن هستند را به عنوان نسخه نجات بخش همه امت اسلامی تجویز میکنیم و جمهوری اسلامی ایران نیز با پشتیبانی مرجعیت قرآن به مقابله با باقی طرحهای دروغین مرجعیت در جهان به پاخاسته است.
وی تأکید کرد: برگزاری نمایشگاه قرآن نیز در راستای احیای مرجعیت قرآن قابل تعریف است و باید گفت که نمایشگاه قرآن و تعاملی که این رویداد بزرگ فرهنگی با کشورهای خارجی دارد به نوعی دیپلماسی فرهنگی را تبدیل به دیپلماسی قرآنی کرده است.
هاشمی در ادامه گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در روزهای ماه مبارک رمضان با اعزام ده ها فعال قرانی در قالب قاریان برجسته، حفاظ و اساتید قرآنی به 40 کشور جهان برنامههای قرآنی را دنبال کرده و می کند که از آن جمله میتوان به برگزاری پیگیر هفتههای قرآن و همچنین شبهای انس با قرآن اشاره کرد.
وی گفت: افتتاح بخش بینالملل نمایشگاه قرآن در حقیقت سهم مشارکتی جهان اسلام در این نمایشگاه است که به جهت بسط و گسترش ارتباط قرآن با قرآنپژوهان و هنرمندانی قرآنی جهان اسلام شکل میگیرد.
هاشمی در پایان گفت: در بخش بینالملل این دوره از نمایشگاه میزبان جمعی از قرآن پژوهان و هنرمندان خارجی هستیم که بدینوسیله از معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نهایت تشکر را دارم و امیدوارم برگزاری این بخش گویای حضور درخور جهان اسلام در این رویداد بزرگ قرآنی باشد.
یادآور میشود، بخش بینالملل نمایشگاه قرآن عصر امروز چهارشنبه 10 تیر در باغ کتاب رسماً افتتاح شد.