کد خبر: 3323641
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۷
به همت مؤسسه جامعة‌القرآن ‌تبریز؛

‌نخستین دوره آموزش تخصصی صوت و لحن برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نخستین دوره آموزش تخصصی صوت و لحن در مؤسسه جامعة‌القرآن و عترت تبریز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نخستین دوره آموزش تخصصی صوت و لحن در مؤسسه جامعة‌القرآن و عترت تبریز از 29 تیر‌ماه برگزار می‌شود.

این دوره آموزشی که ویژه آقایان زیر 16 سال است با حضور اساتید‌ استان در مکان مؤسسه به‌مدت 6 ماه برپا می‌شود.

علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره از کلاس‌ها، باید در آزمون صوت و لحنی که توسط مؤسسه گرفته شده است، حدنصاب نمره را کسب کرده باشند و آشنایی کامل با مفاهیم مقدماتی صوت و لحن داشته باشند.

در این دوره از کلاس‌ها که قرآن‌آموزان، صوت، لحن، تجوید، مشاوره و احکام را فرا‌خواهند گرفت، هفته‌ای سه روز معادل 5 ساعت آموزشی در مؤسسه حضور خواهند داشت.

گفتنی است؛ در مکان مؤسسه به‌‌منظور آموزش قرآن آموزان، چندین اتاق مجزا جهت آموزش در‌نظر گرفته شده است که‌ از طریق آموزش در این اتاق‌های آماده حضور در  مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه در دی‌ماه خواهند شد.

captcha