کد خبر: 3328041
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷

برنامه‌های اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان رویکردی قرآنی دارد

گروه اجتماعی: دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان کشور گفت: برنامه‌های امسال اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان رویکردی قرآنی دارد که محور آن سوره مبارکه انسان است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حامد علامتی، دبیرکل اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان کشور امروز، 23 تیرماه در نشست خبری گفت: علاوه بر مباحث قرآنی، موضوعات مرتبط با سبک زندگی اسلامی و اقتصاد مقاومتی در بین دانش‌آموزان توسط اتحادیه انجمن‌های اسلامی پیگیری می‌شود.



وی بیان کرد: افزایش توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های دانش‌آموزان و توجه به نقش آفرینی دانش‌آموزان در مقاطع حساس مانند روز جهانی قدس از جمله موضوعاتی است که اتحادیه انجمن‌های اسلامی مورد توجه قرار می‌دهد.



توجه به نقش دانش‌آموزان در ایجاد خلاقیت و نوآوری



دبیرکل اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان خراسان جنوبی اظهار کرد: توجه به نقش دانش‌آموزان در ایجاد خلاقیت و نوآوری نیز همواره در برنامه‌های اتحادیه انجمن اسلامی مد نظر قرار داشته است که ما در قالب سبد برنامه‌ای پیشنهاد می‌دهیم اما اجرای آن با خود دانش‌آموزان است.



علامتی ادامه داد: یکی از برنامه‌هایی که در تابستان اجرا می‌کنیم اردوهای آموزش با نام طلایه‌داران است که ویژه هیئت‌های مرکزی اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان است زمینه را برای ورود به سال تحصیلی جدید را فراهم می‌کند.



وی یادآور شد: در حال حاضر 7 هزار دفتر مرکزی انجمن اسلامی با 21 هزار عضو هیئت مرکزی در 31 استان کشور داریم.

captcha