
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمان، مهدی شریف، سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان جیرفت دیروز شنبه، 29 تیر در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به ثبت 10 وقف جدید طی سال گذشته در این شهرستان گفت: از ابتدای سالجاری نیز شش وقف در جیرفت انجام شده است.
وی با اشاره به دو وقف جدید انجام شده، افزود: محسن شمسالدینی 300 متر زمین مسکونی واقع در محله خالقآباد جیرفت به ارزش 500 میلیون ریال را برای مصارف عامالمنفعه وقف کرده است.
سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان جیرفت تصریح کرد: سه دانگ از یک باب منزل مسکونی به مساحت 250 مترمربع برای تمام امور مسجد امام سجاد(ع) نیز توسط مهری و محمدرضا محلاتیراینی با ارزش یک میلیارد و 400 میلیون ریال وقف شده است.
شریف با اشاره به برگزاری طرح نشاط معنوی و اوقات فراغت در ایام تابستان با برگزاری کلاسهای فرهنگی، قرآنی، ورزشی و آموزشی برای جوانان و نوجوانان اظهارکرد: طرح ضیافت الهی ویژه ماه مبارک رمضان و گرامیداشت هفته وقف از دیگر برنامههایی بوده که اجرا شده است.
وی خاطرنشان کرد: تجدید و تنظیم 55 سند اجاره و عملیات عمرانی در بقاع متبرکه از جمله امامزاده سلطان سیداحمد به میزان 216 مترمربع و با اعتباری بالغ بر 825 میلیون ریال و دسته گلهای امامزاده به میزان 140 مترمربع و اعتباری بالغ بر 270 میلیون ریال از جمله اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته است.