کد خبر: 3332485
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۶

ارائه اهم برنامه‌های مدیرعامل جدید اتحادیه مؤسسات قرآنی استان تهران

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: میثم طاهر‌آبادی، مدیرعامل جدید اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان تهران اهم برنامه‌های پیشنهادی‌ خود را به هیئت مدیره این اتحادیه ارائه کرد.

میثم طاهرآبادی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به 27 برنامه ارائه شده از سوی وی به هیئت مدیره این اتحادیه گفت: این برنامه‌‌ها با توجه به نیازهای مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی سطح استان تنظیم شده است.

وی با اشاره به اینکه درگذشته فعالیت‌هایی مرتبط با مؤسسات و در هیئت مدیره این اتحادیه داشته است، ادامه داد: این برنامه‌ها طی جلسات متعددی که با کارشناسان این حوزه داشتیم در حوزه‌های گوناگونی تدوین و مشخص شد.

طاهرآبادی اظهار کرد: در ابتدا ایجاد بانک اطلاعاتی در مؤسسات درخصوص نوع فعالیت‌هایشان و طبقه‌بندی فعالیت‌های مؤسسات و بررسی سوابق کاری، مجموعه مربیانی که در مؤسسه فعالیت می‌کنند، ضروری دانسته شد تا مخاطبان اگر به‌دنبال فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و ... در حوزه قرآن بودند بتوانند با دسترسی آسان به این بانک اطلاعاتی به آن مؤسسه موردنظر خود دست پیدا کنند و به‌راحتی به مؤسسه مورد نظرش مراجعه کنند.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان تهران با اشاره به اینکه برنامه فوق با هدف تسهیل در ارائه خدمات راه‌اندازی می‌شود، بیان کرد: تا از این طریق دسترسی آسانی برای مخاطبان فراهم شود و از سوی دیگر اتحادیه بداند که با چه گروه هدفی از مؤسسات کار کند و چه برنامه‌ای را به هر مؤسسه ارائه و پیشنهاد دهد.

راه‌اندازی سیستم اطلاعات جغرافیایی مؤسسات

وی با اشاره به ارائه برنامه راه‌اندازی سیستم اطلاعات جغرافیایی مؤسسات، ادامه داد: این برنامه با هدف اینکه علاقه‌مندان قرآنی بتوانند از طریق اینترنت آدرس دقیق هر مؤسسه را پیدا کنند. در گذشته مطالعات این طرح توسط کارشناسان ارشد قرآنی استان صورت گرفته است و اما این کار به نتیجه نرسیده بود و یکی از برنامه‌ها طی این دوره همین است.

طاهرآبادی با اشاره به اینکه قرآنیان علاقه‌مند با راه‌اندازی این طرح به‌صورت آن‌لاین می‌توانند به آن مکان مؤسسه مورد نظرشان دست پیدا کنند، تصریح کرد: جلساتی را درخصوص بخش فنی این برنامه با افرادی که در حوزه IT و سامانه‌های اطلاع‌رسانی فعالیت دارند گذاشته‌ایم که امیدواریم بر اساس اولویت‌هایی که در نظر داریم این طرح با عنوان سامانه GIS راه‌اندازی شود.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان تهران بیان کرد: از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده تشکیل گروه‌های بازرسی و نظارت و ارزیابی فعالیت‌های مؤسسات است تا راه‌کار مناسبی برای رفع مشکل آنها ارائه شود که این خودش هم در بحثی که سازمان تبلیغات اسلامی به دنبال آن است در‌خصوص رتبه‌بندی مؤسسات می‌تواند کمکی باشد.

رابطین قرآنی ‌میان مؤسسات

وی با اشاره به اینکه به‌واسطه این طرح سطح‌بندی مؤسسات به‌صورت دقیق‌تر و به روز انجام می‌گیرد، تأکید کرد: همچنین بحث رابطین قرآنی ‌میان مؤسسات نیز از دیگر موارد مطروحه بوده است. در گذشته بحث شعب قرآنی اتحادیه را در شهرستان‌های استان تهران داشتیم که در هر شهرستان اتحادیه یک نماینده و رابط داشته است اما با توجه به گستردگی شهر تهران و مؤسسات قرآنی آن یکی از طرح‌ها که پیشنهاد داده شد بحث تقسیم‌بندی مؤسسات به گروه‌های مختلف بوده است که به‌واسطه رابطین اتحادیه و یا مدیران شعب اتحادیه را به‌صورت منطقه‌ای در شهر تهران در 22 منطقه و 12 مدیر شعبه در 12 شهر و شهرستان استان تهران که مجموعاً 34 مدیر پیش‌بینی کرده‌ایم که اتفاق بیافتد.

طاهرآبادی با اشاره به اینکه در گذشته این مسئولان دفاتر و شعب اتحادیه در استان تهران 14 نفر بوده است که در‌نظر داریم به 34 نفر به‌منظور تسهیل ارتباط‌گیری افزایش دهیم، اضافه کرد: وجود رابطین قرآنی اتحادیه یا مدیران مناطق ‌میان مؤسسات در انتقال طرح‌ها و برنامه‌ها از اتحادیه به مؤسسات سرعت می‌بخشد و همچنین آن رابط می‌تواند از فعالیت‌های آن مؤسسات ارائه گزارش دهد.

وی بیان کرد: بحث تشکیل گروه‌های راهنمای پژوهشی را داریم ویژه مؤسساتی که در این حوزه فعالیت می‌کنند که قطعاً یکی از بحث کار‌ ما تعامل با دستگاه‌های مختلف برای معرفی اتحادیه و هم شناساندن ظرفیت‌های اتحادیه و مؤسسات استان برای استفاده از آنها است.

ساماندهی تارنمای اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان تهران

طاهر‌آبادی عنوان کرد: برخی از طرح‌ها نیز که از گذشته بوده است که باید تکمیل شود چون خدمات و بیمه فعالان قرآنی مؤسسات. همچنین راه‌اندازی بولتن خبری و نشریه اتحادیه مؤسسات قرآنی استان تهران از دیگر اولویت‌های برنامه‌های پیشنهادی بوده است. فعالیت‌های قرآنی که در سطح استان و هم در اتحادیه مؤسسات اتفاق می‌افتد باید از طریق این نشریه داخلی اطلاع‌رسانی شود.

وی تصریح کرد: ساماندهی پایگاه اینترنتی و تارنمای اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان تهران و راه‌اندازی کارگروه‌های سه گانه در اتحادیه پیرامون موضوعات آموزش، پژوهش و تبلیغ و ترویج که مؤسساتی براساس اساسنامه‌شان این فعالیت‌ها را انجام می‌دهند، از دیگر برنامه‌های پیشنهاد داده شده در این دوره جدید است.

طاهرآبادی با اشاره به اینکه راه‌اندازی کارگروه‌های سه گانه برای بهره‌مندی از نتایج آنها به نحو احسن است، ادامه داد: از مهم‌ترین اولویت‌ها بحث ساماندهی فعالان قرآنی استان تهران است.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان تهران عنوان کرد: در حال حاضر مجموعاً 527 مؤسسه و خانه قرآن شهری و روستایی شامل 306 مؤسسه قرآن، 190 خانه قرآن شهری و 31 خانه قرآن روستایی تحت پوشش استان تهران است.

captcha