به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Peninsula»، اکثریت مدارس قرآنی نیجر کلاس ندارند و دانشآموزان زیر یک سقف یا یک درخت جمع میشوند و قرآن میآموزند که این وضعیت سبب شده که مردم از این مدارس استقبال نکنند و برای کسانی هم که به این مدارس میروند، یادگیری و حفظ قرآن بسیار دشوار باشد.
در این مدارس برنامه درسی وجود ندارد و فارغالتحصیلان آنها به درستی حفظ و خواندن قرآن را یاد نمیگیرند.
این قرآنآموزان همچنین کتابهای تفسیر قرآن ندارند که به آنها در درک مفاهیم قرآن و یادگرفتن آموزههای قرآنی کمک کند.
بیشتر مربیان این مدارس نیاز به آموزش برای پیشرفت مهارتها و تواناییهای خود دارند و دانشآموزان نیز نیاز به معلمان حرفهای دارند.
مدارس قرآنی نیجر نیازمند پول برای ساخت کلاس، خرید قرآن و کتابهای آموزش مقدماتی قرائت، تفسیر و زبان عربی هستند. آنها نیاز به حامیانی برای مربیان خود دارند که وقت خود را صرف کمک به حفظ قرآن دانشآموزان میکنند. بسیاری از مربیان این مدارس مجبور به ترک کار خود برای یافتن یک منبع درآمد دیگر میشوند.
بنیاد خیریه قطر یکی از مراکزی است که برای کمک به رفع این مشکلات تاکنون 169 مرکز حفظ قرآن کریم در سراسر این کشور ساخته و برنامههایی برای بهبود وضعیت آموزش قرآن دارد.
این بنیاد از مربیان این مراکز حمایت میکند و حدود 10 هزار نسخه قرآن نیز در میان آنها توزیع کرده است.
این بنیاد خیریه از خیرین میخواهد تا با حمایت از مربیان قرآنی و تهیه نسخههای قرآن برای دانشآموزان این مراکز، به ارتقای وضعیت مدارس قرآنی این کشور فقیر آفریقایی کمک کنند.