محمدرضا مسیبزاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه فعالیتهای قرآنی آموزش و پرورش برای سال تحصیلی آینده با سه محور کلی دنبال میشود، گفت: اولین محوری که در برنامههای سال تحصیلی آتی دنبال میکنیم نگاه محوری به مدرسه است، به این معنی که هر برنامهای که اجرا میشود باید ردپایش به مدرسه برگردد و اگر ردپایش به مدرسه برنگردد در آموزش و پرورش جایی ندارد.
وی افزود: محور دوم که در برنامههای سال تحصیلی آتی دنبال میشود فراگیر بودن برنامهها است؛ برنامههای حوزه قرآن، عترت و نماز باید بیشترین تعداد دانشآموزان را تحت پوشش قرار دهد چرا که ما مسئول تربیت تمامی دانشآموزان هستیم و نباید هرساله تعداد محدودی از دانشآموزان را تحت پوشش فعالیتهای قرآنی خود قرار دهیم.
مسیبزاده عنوان کرد: سومین محوری که در برنامههای قرآنی سال تحصیلی آتی دنبال میکنیم بحث مشارکتپذیری است و تلاش داریم بیشترین مشارکت را با سازمانها و نهادهای قرآنی از جمله؛ سازمان دارالقرآن الکریم، سازمان اوقاف و امور خیریه و... داشته باشیم تا برنامههای قرآنی را به بهترین شکل ممکن دنبال کنیم.
وی درباره برخی برنامههای پیشبینی شده برای سال تحصیلی آتی گفت: یکی از برنامههایی که سال تحصیلی آینده با سه محور مشخص شده اجرا میشود طرح حفظ موضوعی آیات قرآن است که این طرح سال تحصیلی گذشته به صورت آزمایشی در چهار مدرسه از هر منطقه آموزش و پرورش اجرا شد اما با توجه به موفقیتی که در طرح به دست آمد برای سال تحصیلی آینده در تمامی مدارس اجرایی میشود.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین در مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزی نیز تغییراتی به لحاظ سطح و محتوا داریم که این تغییرات تا پایان فصل تابستانی نهایی و برای سال تحصیلی آینده اجرایی میشود.